To navne mere til Kalundborg Rock'er

Med onsdagens glade budskab fra statsministeren er styregruppen bag Kalundborg Rock’er klar til at afsløre endnu to navne til musikfestivalen d. 13. august

To navne mere til Kalundborg Rock'er Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Rock’er er nu klar med endnu to navne til sommerens musikfestival på Gisseløre, som nu ser ud til at kunne afholdes helt uden nogen form for restriktioner.

”Vi glæder os så meget til at kommer i gang igen og glæder os til at se mange glade gæster endnu engang indtage festivalpladsen på Gisseløre,” siger en tilfreds talsmand for Kalundborg Rock’er 2022, Johnny Elmelund, efter statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag aften, hvor hun meddelte at alle restriktioner omkring Coved-19 forsvinder 1. februar.

”En glædens dag for mange og naturligvis også alle os som har med Danmarks festivaler at gøre, vi kan se frem mod at helt almindelig sommer med god musik og glade folk tæt samlet,” siger Johnny Elmelund.

Med onsdagens glade budskab er styregruppen bag Kalundborg Rock’er klar til at afsløre endnu to navne til musikfestivalen d. 13. august, nemlig Ericka Jane og Rasmus Bjerg.

Ericka Jane kommer til Kalundborg med hendes helt store radio hit ”strangers in the night” og hendes skønne popmusik bliver et kæmpe scoop for gæsterne til dette års Kalundborg Rock’er.

Ericka Jane har tidligere arbejdet sammen med Andreas Odbjerg, Skinz, Düne og Christopher, og ingen tvivl om at hun kan sætte en fest i gang.

Den filippinske fødte pop-sangerinde, Ericka Jane har mere end 25 millioner streams i bagagen og står bag hits som 'We all', 'Favorite Lie' og 'Bad Like You'.

John

Selvom John Mogensen døde i 1977, lever han i bedste velgående –ikke mindst i de danske hjerter. Siden premieren på Ole Bornedals biografiske drama ”Så længe jeg lever”, er mere end 400.000 publikummer gået i biografen for at opleve Rasmus Bjerg i rollen som Danmarks muligvis mest folkekære musiker, der gik bort alt for tidligt i en alder af 48.

Nu, mere 40 år efter sin død, indtager John Mogensen igen de skrå bredder. Rasmus Bjerg synger sangene fra dansktoppens ukronede konge i selskab med sit fantastiske orkester.

Showet hedder kort og godt ”JOHN” og kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning, hvor man skal anstrenge sig godt og grundigt for ikke at synge med.

Det foreløbige program for Kalundborg Rock’er 2022 ser sådan ud:

TOKO, JIMILLIAN, HUGORM, Rasmus Seebach, Faustix, Lars DK med Band, Rasmus Bjerg og Ericka Jane.

Så har man endnu ikke sikret sig billet til denne sommers festival i Kalundborg kan man købe billetter på billetsalg.dk

Del