To mænd fik forbud mod at komme på Café i to år

De to mænd var blevet nægtet at købe øl, da de i forvejen havde fået en tår over tørsten.

To mænd fik forbud mod at komme på Café i to år

Af Jens Nielsen

To mænd må nu vente to år før de igen kan nyde en kold øl på en af caféerne i Kordilgade. Søndag blev de begge anholdt af politiet efter uro på stedet.

Søndag eftermiddag fik politiet anmeldelse fra en café i Kordilgade om, at to mænd lavede uorden på stedet.

De to mænd var blevet nægtet at købe øl, da de i forvejen havde fået en tår over tørsten. Mændene nægtede at forlade caféen, og havde optrådt truende over for personalet og andre gæster, oplyser politiet.

Kort efter kom de to mænd op at slås med en tredje mand foran caféen. En patrulje kørte hastigt frem, hvor de traf de to mænd, en 42-årig mand fra Kalundborg og en 36-årig mand fra Svinninge, som blev sigtet for at overtræde restaurationsloven for deres opførsel på caféen. Den tredje mand, som havde deltaget i slagsmålet, var gået fra stedet.

Den 42-årige mand var opfarende og nægtede at oplyse sit navn til patruljen, så han blev anholdt og sigtet for ikke at ville fortælle, hvem han var. Han taget med i detentionen til afrusning, og blev løsladt senere på aftenen. Den 36-årige blev bortvist fra stedet. De blev begge meddelt et forbud om at komme på caféen de næste to år, og kan derudover forvente en bøde i sagen.

Del