To færdselsuheld i samme rundkørsel

Politiet hører gerne fra personer, som var vidner til uheldet eller som har oplysninger om den flygtende mands identitet.

To færdselsuheld i samme rundkørsel
Der har flere gange været færdselsuheld i rundkørslen på Slagelsevej/Elmegade i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Der har flere gange været færdselsuheld i rundkørslen på Slagelsevej/Elmegade i Kalundborg. Tirsdag skete der to færdselsuheld inden for to timer.

Tirsdag kl. 07.03 skete et færdselsuheld, da en bilist - en 47-årig mand fra Litauen - ikke overholdt sin vigepligt i forbindelse med kørsel i rundkørslen Slagelsevej/Elmegade, hvorved bilisten påkørte en cyklist, en 29-årig mand fra Kalundborg, der befandt sig i rundkørslen, og som ikke pådrog sig skader ved uheldet.

En patrulje kom frem til stedet, hvor den 47-årige mand blev sigtet for overtrædelse af bestemmelserne i færdselsloven.

Sagen blev afgjort med en bøde på 2500 kr. samt 500 kr. i bidrag til Offerfonden, som blev betalt af den 47-årige. Den 47-årige kan forvente en betinget frakendelse af sit kørekort med en prøvetid på tre år.

Endnu et uheld

Kl. 10.39 skete endnu et færdselsuheld i samme rundkørsel, da en 55-årig mand fra Kalundborg i forbindelse med kørsel i rundkørslen holdt tilbage for en cyklist, der befandt sig i rundkørslen og i den forbindelse, blev påkørt bagfra af en anden bilist.

De to bilister havde en kortvarig ordveksling, hvor den mand, der havde påkørt den 55-åriges køretøj afviste, at han havde påkørt den 55-åriges køretøj og efterfølgende kørte fra stedet uden at oplyse sin identitet til modparten, oplyser politiet.

Politiet hører gerne fra personer, som var vidner til uheldet eller som har oplysninger om den flygtende mands identitet. Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Tilbage midt i marts måned skete der også et færdselsuheld i den samme rundkørsel. Her afspærrede politiet hele området i flere timer mens en bilinspektør undersøgte stedet.

Rundkørsel afspærret efter alvorligt uheld

Del