To æresmedlemmer udnævnt

Foruden medlemstallet er klubbens eksistens betinget af støtte fra Kalundborg Kommune og Statens Kunstfond. 

To æresmedlemmer udnævnt
Formand Dorte Birch. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborg Blues- og Jazzclub har holdt generalforsamling på Kontoret. Udover beretning og fremlæggelse af regnskab så blev der også udnævnt to æresmedlemmer.

Nu tidligere bestyrelsesmedlem og webmaster Poul Erik Kristiansen og nu tidligere bilagskontrollant Jens Nielsen blev udnævnt til æresmedlemmer i Kalundborg Blues- og Jazzclub på baggrund af mange års indsats og opbakning i jazzclubben. Udnævnelsen skete på foreningens netop afholdte generalforsamling, som blev afholdt på Kontoret.

I beretningen kunne formand Dorte Birch fortælle, at sommerkoncerterne i Kontorets gårdhave har været en stor succes og det, at mødes til jazz- eller blueskoncert på en søndag eftermiddag hen over efteråret og vinteren og begynde oplevelsen med et par stykker smørrebrød har vist sig at være populært.

Foruden medlemstallet er klubbens eksistens betinget af støtte fra Kalundborg Kommune og Statens Kunstfond. 

”Vi ansøgte i 2022 - og fik bevilget 3-årig økonomisk garanti fra Kalundborg Kommune, hvilket bør give os mulighed for bedre planlægning.  Det skal også nævnes, at den kommunale støtte er en betingelse for den statslige støtte,” oplyste formand Dorte Birch

Ved årsskiftet den 31. december 2023 havde Kalundborg Blues- og Jazzclub 160 medlemmer – vist højest nogensinde.

Bestyrelsen af Kalundborg Blues- og Jazzclub består efter generalforsamlingen af Formand: Dorte Birch, Kasserer: Anne-Grethe Pedersen, Bestyrelsesmedlem og næstformand: Anne Juul, Bestyrelsesmedlem og webmaster: Tommy Nielsen og Bestyrelsesmedlem: Sven Aage Berg.

Suppleanter: Lisbeth Munk og Peter Kraus Hooge. Bilagskontrollant: Hans Henrik Sørensen

Del