Tjen penge på skrabelodssalg – mens du støtter børn med diabetes

Tjen penge på skrabelodssalg – mens du støtter børn med diabetes Anton fik type 1-diabetes 17 måneder gammel. Det er børn som ham, man hjælper ved at sælge og købe skrabelodder. Billedet af Anton er kommet på lodderne til efterårs lotteriet.

Skoleklasser, sportsklubber og foreninger kan nu tjene penge til fælleskassen ved at sælge skrabelodder til Diabetesforeningens Efterårslotteri, samtidig med at de støtter diabetessagen.

Diabetesforeningens Efterårslotteri i fuld gang. Skrabelodssalget er en nem måde at tjene penge til egne formål, samtidig med at du støtter en god sag – og salgsperioden løber helt frem til den 17. december 2021.

Sælgerne tjener 14 kr. pr. solgt lod, salget foregår fx via MobilePay, og der er altid gratis returret på usolgte lodder.

Blandt dem, der solgte skrabelodder i Diabetesforeningens Forårslotteri 2021, var Raklev skole, der solgte 200 lodder og indsamlede 6000 kr. – heraf 2800 kr. til dem selv.

Skrabelodssalg med dobbelt støtte

I 2020 tjente børn og unge fra landets sportsklubber, skoleklasser og foreninger mere end 2,9 mio. kr. til egne formål ved at sælge Diabetesforeningens skrabelodder, samtidig med at de havde det sjovt sammen og støttede diabetessagen. Med fast, stor fortjeneste og fuld returret på usolgte lodder er skrabelodssalget en nem måde at tjene penge til gode formål.

”I Diabetesforeningen er vi stolte af skrabe lotteriets favorable sælgervilkår og dobbelte støtte til diabetessagen og lokalsamfundet, der bidrager til især børn og unges sundhed og trivsel. Med gadesalget får vores sælgere gode oplevelser og dyrket sammenholdet, der styrkes yderligere gennem de aktiviteter og formål, som lejrskole, stævne og nyt udstyr, deres indtjening går til,” siger Sebastian Erbo Hoffmann, Diabetesforeningens marketingchef.

Det glæder ham derfor at præsentere Efterårslotteriet med mange gevinster på spil og ni årige Anton på lodderne.

”Anton fik type 1-diabetes 17 måneder gammel. Det er børn som ham, man hjælper ved at sælge og købe vores skrabelodder. Overskuddet fra lotteriet er med til at støtte familier, som har et barn med diabetes, med rådgivning, netværk og kurser, ligesom vi også støtter forskning, oplysning og forebyggelse af diabetes,” siger Sebastian Erbo Hoffmann.

Vind en bil eller en drømmerejse

I Efterårslotteriet er der mere end 7.500 gevinster på højkant til en samlet værdi af mere end 1 million kr. Heriblandt en Toyota Yaris T3 1.0 inkl. levering til en værdi af 168.990 kr. samt et rejsegavekort fra Apollo til en værdi af 50.000 kr.

Støt børn med diabetes

Hver dag får ét barn i Danmark type 1-diabetes. Sygdommen rammer tilfældigt og kan hverken helbredes eller forebygges. Med type 1-diabetes mister kroppen evnen til at producere det livsnødvendige hormon insulin. Sygdommen vender op og ned på tilværelsen – ikke kun for det barn eller det unge menneske, der bliver ramt, men for hele familien.

Tilmeld dig på www.diabetes.dk/lotteri eller ved at kontakte Diabetesforeningen på tlf. 63 12 90 17 eller e-mail: skrabelotteri@diabetes.dk

Del