Tilhører eliten af danske soul- og rhythm ’n’ blues bands

Mojo Hands høstede stor ros i forbindelse med Richard Poulsens 60-års jubilæum sidste år.

Tilhører eliten af danske soul- og rhythm ’n’ blues bands Mojo Hands har før stået på scenen i Juviklubben i Kalundborg, nu kommer de igen. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Juviklubben i Kalundborg er klar med endnu en koncert for det voksne publikum. Denne gang er det Mojo Hands som står på scenen, samme band som høstede stor ros i forbindelse med Richard Poulsens 60-års jubilæum sidste år.

Mojo Hands tilhører eliten af danske soul- og rhythm ’n’ blues bands og har ”huseret” i det danske roots- og bluesmiljø de seneste par årtier og har tidligere udgivet tre studiealbum samt et livealbum optaget i Falkenberg i Sverige.

Gennem flere år har broderlandet Sverige været bandets mest velbesejrede territorium med mange succesfulde koncerter - blandt andet på Åmål Blues Fest, hvor Mojo Hands fik deres svenske gennembrud.

Onsdag d. 9. februar kl. 19.00 står Mojo Hands på scenen i Juviklubben i Kalundborg til endnu et arrangement for det voksne publikum.

Bandet har en gang tidligere gæstet Kalundborg og Juviklubben. Det var til Richard Poulsens 60-års jubilæum som leder af ungdomsklubben sidste år, og her høstede Mojo Hands stor anerkendelse for deres optræden, så der venter publikum en musikoplevelse ud over det sædvanlige.

Mojo Hands har ligeledes turneret en del i Tyskland, Holland og Schweiz, og har selvfølgelig spillet på alt, hvad der er at spille på i Danmark – blandt andet på Midtfyns Festivalen i 1999, hvor Rytmeteltet blev væltet af bandets hoppende og inciterende rhythm ’n’ blues.
Det syv mand/kvinde store ensemble er:

Zenia Levring, vokal, Bo Møller, guitar, Lars Thomsen, bas, Rasmus Grønborg, keyboard, Erik Lodberg, trommer, Ulrik Bust, saxofon, HC Erbs, trompet.

Billetter til arrangementet d. 9. februar kan købes i Alfaoptik i Kordilgade og i Allé Salonen på Nørre Allé.

Del