Tilbyder hele otte forskellige idrætsgrene for samme kontingent

"Lige nu har vi folk på holdet fra Indien, Polen, Litauen, Portugal, Ecuador, Colombia og Brasilien, det er rigtigt sjovt”

Tilbyder hele otte forskellige idrætsgrene for samme kontingent
På Volleyballholdet er der deltagere fra både Indien, Polen, Litauen, Portugal, Ecuador, Colombia og Brasilien. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Foreningens nye navn har åbnet øjnene for flere nye medlemmer, bl.a. er der nu mange udenlandske studerende og ansatte, som har set mulighederne. 

For år tilbage var det meget firmaklubber som var medlem, men sådan er det ikke længere. Derfor er navnet Kalundborg Firmasport nu blevet ændret til Kalundborg Firma og Familie Sport og der er åbent for alle interesserede, såvel privatpersoner som firmahold.

Kalundborg Firma og Familie Sport tilbyder en bred vifte af tilbud til deres medlemmer, faktisk 0tte forskellige muligheder, så når kontingentet er betalt, kan man deltage i Volleyball, Svømning, Badminton, Billard, Bowling, Friluftsliv, L'hombre og Kom i Form.

Især udenlandske borgere som enten studerer i Kalundborg eller arbejder på en af byens store virksomheder har fundet frem til Kalundborg Firma og Familie Sport og da vi kigger forbi til en aften med Volleyball, foregår kommunikationen deltagerne imellem både på dansk og engelsk.

”Udover de lokale danske deltagere så har vi fået en stor gruppe af udenlandske deltagere, folk som enten studerer i Kalundborg eller arbejder her på de store virksomheder. Lige nu har vi folk på holdet fra Indien, Polen, Litauen, Portugal, Ecuador, Colombia og Brasilien, det er rigtigt sjovt,” fortæller Martin Petersen, udvalgsformand for Volleyball, og fortsætter, ”Det er især vores meget billige kontingent som dækker otte forskellige idrætsgrene, der har trukket de udenlandske medlemmer til. Så kan de spille Volleyball den ene dag, svømme en anden dag eller spille badminton, der er masser af muligheder.”

Når først kontingentet på kr. 350,- for et helt år er betalt, kan man deltage i alle aktiviteter, kun til bowling er der en baneleje.

Se mere om mulighederne hos Kalundborg Firma og Familie Sport - klik her

Del