Tilbud til vandhunde: Prøv sejlsport

”Der er for få som kender sejlklubben og det vil vi gerne lave om på, derfor laver vi introduktionsdagen og håber børn og unge vil møde op for at få en god oplevelse med sport på vandet"

Tilbud til vandhunde: Prøv sejlsport
Til introduktionsdagen får deltagerne mulighed for at prøve at sejle i en jolle og på et windsurfboard, samtidig vil sejlklubben informere om, hvad der ellers sker i klubben. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Er du mellem 8 og 15 år, en frisk pige eller dreng, der er vild med vand og gerne vil lære at sejle eller windsurfe? – Så har Kalundborg Sejlklub et godt tilbud.

Kalundborg Sejlklub inviterer børn og unge til en introduktionsdag mandag den 6. maj kl. 16.30. Husk dine forældre og måske en god ven, så sørger sejlklubben for resten.

”Vi vil gerne sætte endnu mere fokus på det at sejle, vi har nogle rigtigt gode forhold som vi gerne vil vise frem,” fortæller Thomas Bach Møller, ungdomsformand i Kalundborg Sejlklub, og fortsætter, ”Man skal bare møde om godt humør, gåpåmod, et håndklæde og noget badetøj, så sørger vi for resten, vi har flere, typer af joller, våddragter, sko og redningsveste i alle størrelser.”

Til introduktionsdagen får deltagerne mulighed for at prøve at sejle i en jolle og på et windsurfboard, samtidig vil sejlklubben informere om, hvad der ellers sker i klubben.

”Der er for få som kender sejlklubben og det vil vi gerne lave om på, derfor laver vi introduktionsdagen og håber børn og unge vil møde op for at få en god oplevelse med sport på vandet,” siger Thomas Bach Møller.

3. halvleg

Som i fodbold er 3. halvleg også vigtig. Til introduktionsdagen byder sejlklubben på hotdogs i klubhuset efter aktiviteterne på vandet.

”Vi har en række søde forældre som laver aftensmad efter hver træning, det er ligesom 3. halvleg i fodbold, det giver et rigtigt godt kammeratskab,” fortæller ungdomsformanden.

Kalundborg Sejlklub har adresse på Radiovej 3, Kalundborg (Ved Gisseløre).

Del