Til rally i vinmarkerne omkring Mosel i Tyskland

”Vi fik blod på tanden efter det første løb Tyskland, hvor vi synes, at det kunne være fedt at køre et løb eller to mere syd for grænsen, fordi de tyske løb er anderledes end de danske."

Til rally i vinmarkerne omkring Mosel i Tyskland
Jacob Madsen/Line Nedergaard fra Team Glad i Kalundborg kommer med en frisk klassesejr i bagagen fra DM-2 som blev afviklet i Kalundborg, Slagelse og Sorø sidst i maj måned. Foto: Jokum Tord Larsen

Af Jens Nielsen

I denne weekend skal Jacob Madsen og Line Nedergaard fra Team Glad i Kalundborg prøve kræfter med en række tidligere VM-hastighedsprøver, når de deltager i Rallye ADAC Mittelrhein, som er tredje afdeling af det tyske rallymesterskab.

Årets første løb for Jacob Madsen/Line Nedergaard var det tyske Rallye Sulingen i starten af maj, og den oplevelse har fået holdet i den blå og hvide Peugeot 208 Rally4 til at kaste sig ud endnu et tysk rally. Det er Rallye ADAC Mittelrhein, hvor der køres i Eifelbjergene langs Moselfloden.

”Vi fik blod på tanden efter det første løb Tyskland, hvor vi synes, at det kunne være fedt at køre et løb eller to mere syd for grænsen, fordi de tyske løb er anderledes end de danske,” siger Line Nedergaard. ”Jacob har før kørt løb i området, og han synes, at det er et fedt område, og så blev vi enige om at gøre det. Det er også fedt, at der bliver så mange til start i vores klasse.”

”Det er anden gang løbet køres,” fortæller Jacob Madsen. ”Jeg har tre gange tidligere deltaget i VM-løbet Rallye Deutschland, hvor der blev kørt i samme område, men det løb køres ikke mere.”

”Rallye Mittelrhein er som tysk mesterskabsløb halvt så langt som et VM-løb, men ud fra navnene på de forskellige hastighedsprøver forventer jeg, at vi stadig kommer til at køre nogle af de udfordrende hastighedsprøver fra det gamle VM-løb.”

Der er i alt tilmeldt 19 mandskaber i Rally4-klassen for de tunede tohjulstrukne rallybiler.

”Det bliver nogenlunde de samme konkurrenter, som vi mødte ved Rallye Sulingen, men de har jo en fordel af at have kørt løbet sidste år. Men vi gør bare som vi plejer og ser, hvad det kan række til. Men det vil være fedt at komme i top-3.”

Jacob Madsen/Line Nedergaard fra Team Glad i Kalundborg kommer med en frisk klassesejr i bagagen fra DM-2 som blev afviklet i Kalundborg, Slagelse og Sorø sidst i maj måned.

Del