Test dine evner som Formel 1 kører til Forbrugerdagen

Til Forbrugerdagen er der også mulighed for at prøve evnerne som Formel 1 kører og få testet sine evner op mod Max Verstappen, Kevin Magnussen eller Lewis Hamilton.

Test dine evner som Formel 1 kører til Forbrugerdagen
Kim Rossing Lauridsen, afdelingsleder hos Elgiganten i Kalundborg, med det rat og pedalsæt som kan vindes på Forbrugerdagen på fredag, hvor der også er mulighed for at prøve evnerne som Formel 1 kører. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag den 3. november inviterer Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg til en stor Forbrugerdag. Her er der bl.a. mulighed for at teste evnerne som Formel 1 kører og samtidig deltage i en konkurrence om et pedal/rat sær fra Logitech.

Elgiganten på Stejlhøj i Kalundborg inviterer alle interesserede indenfor til en kæmpe Forbrugerdag hvor hele 25 forskellige leverandører møder op med gode tilbud, masser af informationer og konkurrencer hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier, og for hver 1000 kr. man handler for denne dag, deltager kunderne i en konkurrence hvor der blandt præmierne er en PlayStation 5.

Men der er også mulighed for at prøve evnerne som Formel 1 kører og få testet sine evner op mod Max Verstappen, Kevin Magnussen eller Lewis Hamilton.

Logitech kommer nemlig med et avanceret Formel 1 rack hvor man med rat og pedaler selv styrer gennem alverdens racerbaner og tilmed mærker trykket fra farten i det indbyggede sæde og sikrer den ultimative og mest realistiske køreoplevelse. 

Logitech sætter også en fin præmie på højkant, et rat og pedalsæt til en værdi af kr. 2199,-

Forbrugerdagen hos Elgiganten i Kalundborg foregår fredag d. 3. november fra kl. 15 til 20 og her er der mulighed for at få svar på alt fra fladskærme til telefoner, køkkener, hvidevarer, køkkener og meget mere, det skal opleves.

Forbrugerdagen sætter også fokus på erhverv hvor Elgigantens B2B sælgere vil være til stede, der vil også være køkkensælgere til stede som har helt styr på de køkkenløsninger der kan købes i Elgiganten.

Til det ældre publikum sættes der fokus på Doro telefoner og for børn vil der være skattejagt i det store varehus, hoppeborg udendørs og der vil være gratis popcorn og slush ice for børn op til 12 år.

Bear By Andersen er også med på Forbrugerdagen hvor der er ølsmagning samt salg af øl og så rykker Havnegrillen også til Elgiganten på Stejlhøj og sælger pølser.

Del