Tekstur holder styr på julegaverne

Modetøjsforretningen Tekstur hjælper med at holde styr på julegavekøbene.

Tekstur holder styr på julegaverne
Teksturs indehaver, Christine Søvsø, hjælper med at navigere i julegave-ønskerne. Foto: Tekstur

kontakt@tv-kalundborg.dk

Modetøjsforretningen Tekstur hjælper med at holde styr på julegavekøbene, så man ikke farer vild i juleræset – og så kan man vinde flotte julegaver, når man udfylder sin ønskeseddel i butikken.

Julen, siger man, er traditionernes tid. Tekstur står over for blot sin anden jul, som modetøjsbutik i Kalundborg, og forretningens indehaver, Christine Søvsø, forsøger, at få startet sine helt egne juletraditioner. Præcis som sidste jul forsøger hun nemlig, at gøre julehandlen lidt sjovere med en julekonkurrence i butikken, hvor man kan vinde flotte gaver og samtidig hjælpe ens nærmeste med deres julehandel.

”Sidste år var julehandlen præget af efterdønninger af corona-nedlukning og afstandskrav, så der var en del mere shopping på nettet. Derfor er det vigtigt, at få lokket nogle kunder tilbage til de fysiske butikker ved, at tilbyde det, man ikke kan få online, nemlig god, personlig service og rådgivning i en hyggelig atmosfære. Det skal være en sjov og behagelig oplevelse at shoppe ”live” – og så skader det jo ikke, hvis man kan vinde en ekstra julegave,” siger Christine Søvsø.

Konceptet er simpelt: For at deltage i konkurrencen skal man blot oprette en ønskeseddel i butikken, så bliver ens navn og nummer smidt i en bowle, hvorfra Christine Søvsø trækker vinderen hver uge. Man kan være med i konkurrencen frem til den 23. december. Der trækkes i alt fem julegaver: Én hver søndag i advent og en større julegave på selve juleaften. Under indpakningspapiret gemmer sig blandt andet gaver fra tøjfirmaerne Bitte Kai Rand, Karen By Simonsen og Gestuz samt hudplejeprodukter fra Karmameju.

Hjælp til juleshopping

Opretter man en ønskeseddel hos Tekstur, kan butikken også holde styr på alle ønskerne, så de, der er på jagt efter julegaver, ikke behøver huske på brystmål, yndlingsfarve eller hvilken pasform, der sidder bedst.

”Det er jo ikke altid, ens familie eller kæreste lige har styr på ens størrelse eller pasform, så kommer de forbi butikken for at finde din gave, holder vi helt styr på, hvad det er, du ønsker dig. Så kan den person, der har begivet sig ud i den travle julehandel, slappe af med et glas portvin eller en kop kaffe i vores lounge, mens vi pakker gaven pænt ind,” fortæller butiksindehaveren.

Del