Tekstur hjælper de julehandlende

Tekstur holder styr på julegavekøbene, hvis man skulle få brug for lidt hjælp til julegaverne - og man kan vinde lækre adventsgaver.

Tekstur hjælper de julehandlende Tekstur holder styr på julegavekøbene, hvis man skulle få brug for lidt hjælp til julegaverne - og man kan vinde lækre adventsgaver. Foto: Tekstur.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tekstur, der sælger modetøj, både nyt og secondhand samt kunst, og i øvrigt har til huse i den tidligere Herreshoppen i Kalundborg, holder styr på julegavekøbene, hvis man skulle få brug for lidt hjælp til julegaverne. Derudover kan man også vinde lækre præmier ved at udfylde sin ønskeseddel i butikken denne december.

Black Friday er overstået, men nu melder juletravlheden sig i byens butikker. Hos Tekstur, der er relativ ny butik i Kalundborg, begynder man at glæde sig til julehandelen.Kigger man indenfor i den gule bygning, hvor Herreshoppen tidligere havde til huse, kan man få masser af gode råd og tips til årets julegaver. For at gøre julegavehandlen lidt sjovere i år, har butiksindehaver Christine Søvsø ydermere valgt at lave en lille julekonkurrence i butikken. Hver af de fire søndage i advent – og på selve juleaften – kan man i butikken vinde flotte gaver fra tøjfirmaerne Bitte Kai Rand, 2NDDAY, Gestuz og ICHI, ligesom sko fra Garment Project eller hudplejeprodukter fra Karmameju også gemmer sig under indpakningspapiret.

For at deltage i konkurrencen, skal man blot oprette en ønskeseddel i butikken, så bliver ens navn og nummer smidt i en bowle, hvorfra Christine Søvsø trækker vinderen hver uge. Man kan være med i konkurrencen lige frem til den 23. december.

Hjælp til juleshopping

Idéen bag ønskesedlerne er, at Tekstur kan holde styr på alle sine kunders ønsker, så de, der er på jagt efter julegaver til deres kære, ikke behøver huske på brystmål, yndlingsfarve osv.

”Når så din mand eller kæreste, eller hvem det nu end måtte være, kommer herned for at finde din gave, har vi helt styr på, hvad det er, du ønsker dig. Så kan den person, der har begivet sig ud i den travle julehandel, slappe af med et glas portvin eller en kop kaffe i vores lounge, mens vi pakker gaven pænt ind,” fortæller butiksindehaver Christine Søvsø.

Nytænkende koncept i Kalundborg

Tekstur vandt i sommer Kalundborgegnens Erhvervsråds konkurrence ’Vind en butik’ med et koncept, hvor der både er plads til modetøj, genbrugstøj og kunst. I oktober slog butikken dørene op i de lokaler, der tidligere husede Herreshoppen. Nu nærer butiksindehaver Christine Søvsø håb om, at juledagene bliver lige så travle, som de bliver hyggelige.

”Jeg håber, at der kommer mange pakker fra Tekstur under alle Kalundborgs juletræer. Det er vel det, jeg ønsker mig til jul, kan man sige. Det er nu et par måneder siden, at jeg åbnede, og jeg føler virkelig, at der er blevet taget godt imod mig. Her i butikken er der både tid og plads til at shoppe – hvad enten det er secondhand og nyt modetøj – og det koncept har folk hurtigt taget til sig,” siger Christine Søvsø.

Del