Teen-aften med hygge og pizza

Vil du være med, når Kalundborg Biblioteker fx designer t-shirts, spiller spil, quizzer og spiser pizza, skal du tage til 'Teen-klub og Pizza'.

Teen-aften med hygge og pizza
Kalundborg Biblioteker afholder 'Teen-klub og Pizza'.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker afholder Teen-klub og Pizza af flere omgange på både Kalundborg og Gørlev Bibiliotek.

Teen-klub og Pizza er kreativitet og hygge for alle, der er mellem 13-19 år og som har lyst til at være med - enten på Kalundborg eller Gørlev Bibiliotek - en eller flere af de dage, hvor arrangementet foregår.

Handler om fællesskab for de unge

Maria McAllister, der er kulturformidler ved Kalundborg Biblioteker fortæller, at der har været rigtig mange unge, der har deltaget ind til videre.

“Idéen opstod, da jeg havde vagt i Gørlev engang, og nogle unge mennesker var på biblioteket. Da biblioteket lukkede, skulle de jo ud, men spurgte, hvor de så skulle gå hen. Jeg er tilflytter, og spurgte mig omkring, og fandt ud af, at der egentlig ikke var så mange stede, hvor de unge mennesker kunne gå hen om aftenen. Derfor tilbød vi dem et fællesskab med andre unge mennesker - med os på sidelinjen. Hver sæson byder de unge ind med, hvad de kunne godt kunne tænke sig, og det tager vi udgangspunkt i ligesom vi tager udgangspunkt i noget kreativt. Men det handler om, at de unge kan få et fællesskab med hinanden og også danne en relation til biblioteket, da det er en gruppe, vi ikke ser så meget til ellers.”

Teen-klub og Pizza foregår hver anden torsdag i februar, marts og april. Bemærk: d. 14/3 og 25/4 afholdes teen-klubben på Gørlev Bibliotek, ellers mødes man på Kalundborg Bibliotek.

Vil man være med når Kalundborg Biblioteker fx designer t-shirts, spiller spil, quizzer og spiser pizza, skal man tilmelde sig hos Kalundborg Biblioteker. Man kan dog også deltage uden tilmelding.

Arrangementerne er gratis, men tilmelding er nødvendig, og sker til Kalundborg Biblioteker. Der kan være udgifter til materialer.

Del