Teateroplevelse for de allermindste

Det er Teater Håndholdt som giver bamser og dukker liv via fortællinger i børnehøjde.

Teateroplevelse for de allermindste
Teater Håndholdt skaber sjove historier for børn i alderen 1 - 3 år. Forestillingen "Luk op" spilles i Svebølle Aktivitetscenter den 11. februar. Pressefoto

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Teater Håndholdt gæster Svebølle Kvik Bibliotek lørdag den 11. februar klokken 11.00 med en sanselig teateroplevelse for børn i alderen 1-3 år.

De små tilskuere vil opleve bjerge af blå, røde, stribede, prikkede, store og små kufferter, hvor der bor bamser med hver deres historie. I én kuffert bor tre bamser, der har svært ved at sove, mens der i en anden bor en dukke, som elsker at være med til te-selskab. Teater Håndholdts forestilling giver plads til, at børnene får mulighed for at give deres besyv med, og dermed skabes en sand oase af historier.

Teater Håndholdt fokuserer på magien i de små oplevelser, for de allerførste teateroplevelser skal være trygge og genkendelige – men fulde af overraskelser.

Værter til forestillingen er børnebibliotekarerne fra Kalundborg biblioteker og den frivillige biblioteksgruppe i Svebølle. Siden 2015 har den frivillige biblioteksgruppen sørget for, at børn i Svebølle og omegn har kunne opleve teaterforestillinger i høj kvalitet. Forestillingerne foregår som altid i Svebølle Aktivitetscenter, Centervej 13 – bag Svebølle Centret.

Billetter koster 25 kroner og kan købes via www.kalundborgbib.dk. Det er kun børn, der skal betale billet – de voksne kommer gratis med.

Gå ikke glip af tilbud om børnearrangementer og andre tilbud ved Kalundborg Biblioteker. Meld dig gratis ind i Kalundborg Biblioteksklub og modtag tilbud og informationer direkte ind i din mailboks. Tilmelding via www.kalundborgbib.dk/klub

Del