Teater: Alt er floskler

Odsherred Teater giver et tragikomisk indblik i sorg og om, hvordan livet fortsætter, når en mand mister sin kone.

Teater: Alt er floskler
Sidste år turnerede Odsherred Teater rundt i Kalundborg kommune med forestillingen ”Alt er floskler”. Nu vender den tilbage.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Odsherred Teater og Liv I Forsamlingshusene giver et tragikomisk indblik i sorg og om, hvordan livet fortsætter, når en mand mister sin kone.

Sidste år turnerede Odsherred Teater rundt i Kalundborg kommune med forestillingen ”Alt er floskler”. Nu vender den tilbage, og vil spille i Jorløse forsamlingshus d.en14. februar og i Gl. Svebølle Forsamlingshus den 20. februar, hvor der begge steder inviteres til fællesspisning.

”Alt er floskler ”er nyskreven dramatik af Kjøllmoen/Vedel, og er en forestilling om sorgens stilstand, om at vælge gravsten på nettet, om knust-hjerte-syndrom og et gnavesår i røven. For hvordan klarer man sig, når ens kone pludselig ikke er der mere? En mand får til opgave at skrive dagbog for at få afløb for sorgen og savnet efter sin afdøde hustru. Men det er ikke så nemt, og cursoren står bare og blinker og blinker og blinker… og uden for vinduet myldrer menneskene bare rundt, som de plejer. Som om intet var hændt. Folk med indkøbsposer, hujende børn, friske, røde kinder og weekendplaner. 

Forestillingen er en del af egnsteateraftalen som Kalundborg kommune har med Odsherred teater. De sidste mange år har der været koordineret forestillinger via ”Liv I Forsamlingshusene”, bl.a. ”Historien om en sang” og ”To halvgamle mænd - det store liveshow!”.

Medvirkende i ”Alt er floskler”:

  • Henrik Ipsen
  • Randi Pontoppidan
  • Komponist: Randi Pontoppidan
  • Instruktion: Leiv Arne Kjøllmoen

Se forestillingen på følgende datoer og spillesteder:

  • Onsdag d. 14. februar kl. 18.00 i Jorløse Forsamlingshus, Jorløse Byvej 33, 4470 Svebølle
  • Tirsdag d. 20. feb. kl. 18.00 i Gl. Svebølle Forsamlingshus, Gl. Svebøllevej 18, 4470 Svebølle

Yderligere oplysninger, priser og informationer om billetbestilling findes på www.kalundborglif.dk

Del