Argentinsk Tango sammen med mad og vin

Der er lagt op til en spændende og hyggelig aften på Café Dyrehøj og der er da også allerede mange som har sikret sig en billet til arrangementet

Argentinsk Tango sammen med mad og vin
Det populære og professionelle tango par Eric Dinzel & Flavia Kohut fra Argentina gæster Café Dyrehøj torsdag d. 4. maj

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj på Røsnæs inviterer til en spændende tangoaften hvor der først serveres tapas og fire smagninger af vin fra Dyrehøj Vingaard.

På kalenderen står der både Braunschweig, Berlin, Malmø, flere byer i Italien og Skotland, men også Røsnæs.

Det populære og professionelle tango par Eric Dinzel & Flavia Kohut fra Argentina gæster Café Dyrehøj torsdag d. 4. maj hvor der først bydes på lækker tapas og fire smagninger af vin fra Dyrehøj Vingaard kl. 18.00, inden Eric Dinzel & Flavia Kohut byder op til dans kl. 19,30, hvor der først er en introduktion til den Argentinske Tango hvor alle er velkommen til at prøve deres tango skridt (steps) af med hjælp og undervisning af Eric og Flavia.

Kl. 20.00 begynder Milonga aften hvor Eric Dinzel & Flavia Kohut bl.a. giver en fantastisk opvisning.

Så der er lagt op til en spændende og hyggelig aften på Café Dyrehøj og der er da også allerede mange som har sikret sig en billet til arrangementet, men der er endnu lidt billetter tilbage oplyser Tina Thrysøe fra Café Dyrehøj.

Billetter til den spændende tangoaften, se mere – klik her

Sommerfristelser

Fredag den 19. maj 2023 kl. 18.00 inviterer Tina Thrysøe og hendes dygtige team til ’Sommerfristelser’, et nyt arrangement, med alt hvad den danske sommer kan tilbyde.

Her serveres en lækker 5-retters menu og der er også mulighed for at tilkøbe en vinmenu.

Læs mere om arrangementet på Facebook – klik her

Del