T-shirt salg er ulovligt – nu foræres de væk

Nu her få dage før Tour-feltet kommer gennem byen er T-shirt salget blevet stoppet, det viser sig nemlig, at det er ulovligt.

T-shirt salg er ulovligt – nu foræres de væk De sidste gule T-shirt kan nu afhentes gratis. Her Hans-Henrik Nielsen, formand for Kalundborg Turistforening. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

For at klæde Kalundborg i gult i forbindelse med, at Tour de France kommer gennem Kalundborg Kommune, var der indkøbt 5.000 T-shirts, som kunne købes for billige penge. Nu viser det sig, at trøjesalget er ulovligt, og det er blevet stoppet. De sidste T-shirts foræres derfor væk.

Touren i Kalundborg, som består af Vores Kalundborg og Kalundborg Handelstandsforening, offentliggjorde i januar, at der var 5.000 T-shirt på vej, der skulle sælges til en fornuftig pris, godt støttet af flere lokale virksomheder, for på den måde at farve Kalundborg i gult, når Tour de France rammer Kalundborg.

Her få dage før Tour-feltet kommer gennem byen, er T-shirt salget blevet stoppet, det viser sig nemlig, at det er ulovligt.

”Vi har fået forbud mod, at sælge de gule T-shirt, og vi bliver de små i en eventuel retssag, så nu deler vi de sidste gratis ud,” fortæller Hans-Henrik Nielsen, formand for Kalundborg Turistforening, og fortsætter: ”Det er organisationen bag Tour de France, der mener, at salget er parallel markedsføring med et kommercielt sigte, og de har derfor bedt os om at stoppe med det samme. Så i stedet for at smide dem ud, forærer vi nu de sidste T-shirts gratis væk.”

Er man interesseret i en gratis gul T-shirt med Touren i Kalundborg logo, kan den afhentes i Thumbs Up forretningen, Kordilgade 36, Kalundborg.

Del