Sygeplejerske på skadeklinik blev truet på livet

Af Jens Nielsen

En 47-årig mand truede mandag eftermiddag en sygeplejerske på livet på skadeklinikken i Kalundborg. Manden blev efterfølgende anholdt af politiet.

Mandag eftermiddag kl. 15.30 kom en anmeldelse fra personalet fra Kalundborg Skadeklinik på Nørre Allé i Kalundborg, om at en patient havde truet en medarbejder på stedet.

En mand var mødt op på klinikken for at få hjælp, men var påvirket af alkohol og opfarende. Manden henvendte sig til en sygeplejeske på et kontor, hvor patienter ikke har noget at gøre. Den kvindelige sygeplejeske bortviste ham fra kontoret, hvilket gjorde manden endnu mere vred. Han truede herunder sygeplejersken på livet. Manden blev herefter fuldt ud af klinikken af to mandlige medarbejdere, som låste døren og efterfølgende ringede til politiet. Den truende mand forlod stedet, som passager i en bil.Politiet kunne ud fra beskrivelsen af manden identificere den mistænkte til at være en 47-årig mand fra Kalundborg. En patrulje kørte til hans bopæl, hvor han blev truffet hjemme og anholdt. Han havde en hardballpistol i hånden, da patruljen mødte ham. Han truede dog ikke politiet, og blev anholdt uden dramatik. Politiet beslaglagde hardballpistolen til sagen.

Den 47-årige blev sigtet for trusler mod en person i offentlig tjeneste og taget med til politistationen, hvor han blev sat i detentionen til afrusning.

Tirsdag morgen blev han afhørt til sagen og anklagemyndigheden vurderer nu, om der er grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

 

Del