Svømmehallen er lukket de næste 5 måneder

Kalundborg Svømmehals springbassin skal renoveres, men man kan desværre ikke nøjes med at lukke springbassinet for at renovere det.

Svømmehallen er lukket de næste 5 måneder Grundet renovering af springbassinet er Kalundborg Svømmehal lukket fra og med lørdag den 30. april 2022. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Grundet renovering af springbassinet er Kalundborg Svømmehal lukket fra og med lørdag den 30. april 2022 til og med søndag den 2. oktober 2022.

Kalundborg Svømmehals springbassin skal renoveres, men det er desværre ikke nok at tømme springbassinet for at renovere det. Alle tre bassiner skal tømmes for vand, og de næste fem måneder er Kalundborg Svømmehal lukket.

”Årsagen til, at vi ikke kan have svømmehallen åben er, at ventilationsanlægget skal slukkes for, at det ikke transporterer støv rundt i hele hallen, og når det er slukket, kan vi ikke have gæster i svømmehallen,” fortæller Peter Thomassen, der er bygningskonstruktør ved Kalundborg Kommune og projektleder på projektet.

Peter Thomassen fortæller endvidere, at det er betonen, der er i springbassinet, der har taget skade: ”Betonen i springbassinet har taget skade. Det kan ikke ses, når man kommer som gæst, men os andre, der har vores gang nedenunder, kan se, at betonen har taget skade flere steder. Det er det klorholdige vand, der er trængt ind i betonen stille og roligt, og derinde angriber det armeringsstålet, så det ruster, og stål, der ruster får beton til at revne. Derfor er vi nødt til at få det lavet nu.”

Andre aktiviteter i Kalundborg Hallerne er ikke berørt af, at svømmehallen skal renoveres.

Del