Svigt

Svigt

Læserbrev: Svigt

Hvor slemt skal det blive før man gør noget ved problemerne i samværstilbud på stejlhøjhus under voksenspecialenheden i Kalundborg kommune ??

Hvad jeg som pårørende har oplevet og stadig oplever efter nedskæringen i starten af juli, er efterhånden en lang liste.

Den eneste handling fra ledelsens side, er et såkaldt dialogmøde som jeg personligt ikke kunne se formålet med, udover jeg skulle synes det var synd at jeg sender klare og kontante klager af sted til daglig ledelse, derfor valgte jeg at forlade mødet.

Lidt af hvad der opleves:
Der står bleskift - men bleen er ikke skiftet og rigtig mange dag sejler den i tis og afføring.
3 personaler til 17 borgere og heraf er den ene en ukendt vikar, dvs der kun er to faste personaler - og med tanke på det kræver to til at lifte ved toiletbesøg, ja så er der en til de resterende 16 borgere og hvad de kan have brug for af hjælp!!! Der er 4 faste personaler og en del fravær.

Mindst en dag om ugen hvor maden ikke bliver spist op og man istedet har hældt væske på, som selvfølgelig gør det endnu sværere at få spist maden - her skal bemærkes borger er undervægtig og svagtspisende.

Nu vil jeg gerne vide om der snart er nogen der tager ansvar for at der simpelthen ikke er personale nok i forhold til brugere?!!

Hvordan kan de ansvarlige i Kalundborg kommune tro, at de indfører lukkedag hver fredag og vupti - så er halvdelen af personalet væk og så skal 4 personaler klare 7 personalers arbejde de 4 dage der er åbent???

Det giver stressede og syge medarbejdere og en gruppe sårbare borgere som mister så meget livskvalitet !!!

Hvor længe vil de ansvarlige politikere og ledelsen fortsætte med at ignorere det der foregår????

Har de ansvarlige politikere overhovedet ingen samvittighed og anstændighed???

Jeg forsvinder ikke uanset hvor mange dialogmøder der laves - sandheden skal på bordet - daglig leder og de ansvarlige i kommunen skal simpelthen stoppe med at feje det under gulvtæppet, og forsøge at lukke øjnene for det der foregår.

Jeg ville være en dårlig mor hvis jeg bare ser tavst på dette svigt.
Der er andre pårørende der oplever forringelsen hver eneste dag

Birgitte Larsen
Rye Byvej 40
Gørlev

Del