Svar til Nikolaj Lykke Vad.

Læserbrev:

Svar til den selvbestaltede kommunalbestyrelseskandidat for Socialdemokratiet.

Nikolaj Lykke Vad skriver i et læserbrev til mig: Jeg mener at vi skal arbejde for at reklame og profilering aldring kommer før velfærd og tryghed.

Hvordan i alverden han kan læse i mit indlæg, at jeg skulle have det modsatte synspunkt må guderne vide!

Jeg tillod mig stille og roligt at pege på, at en TV-serie om Carmen og Carmens historie kunne gå hen og blive en gratis profilering af Kalundborg kommune i den bedste sendetid.

En reklame vi bør drage nytte af.

I øvrigt gjorde det ikke noget at have lidt historisk sans. Carmen have enorm beydning for Kalundborg. Carmen var en fantastisk virksomhed. Carmens betydning for Danmark kunne direkte aflæses i Danmarks eksportstatistik. Og Carmen blev for tusinder af kvinder inspirationen til at søge ud på arbejdsmarkedet. Lidt kendskab til Kalundborgs befolkning og historie viser at historien om Carmen stadig er levende hos mange borgere.

Bemærkningerne om min borgmestertid skal jeg lade ligge. En lille smule indsigt i de lokale sammenhænge ville have været på sin plads i stedet for blot at aflevere fraser. 

Men, - det passer ikke til hans ærinde. Og apropos ærinde kunne det være interessant at vide, hvem det er, der har sendt Nikolaj Lykke Vad i byen.

Kaj Buch Jensen

Bakkehaven 21

PS

Mig bekendt har Socialdemokratiet endnu ikke afholdt opstillingsmøde, og det er vel stadig sådan, at det er medlemmerne, der bestemmer, hvem de vil opstille - eller har denne sidste rest af demokrati også forladt den lokale partiforening?

Hvis Nikolaj Lykke Vad tegner de kommende socialdemokratiske kandidater, så forestår der mange års ørkenvandring.

Hans indlæg viser med al ønskelig tydelighed, at der er hårdt brug for den nye socialdemokratiske partiforening, hvis medlemsindflydelse og demokrati skal overleve.

----------------

I har i dag bragt et læserbrev af Kaj Buch, hvor han omtaler mig som “selvbestaltet” kommunalbestyrelseskandidat. Det er jeg noget ked af, jeg har meldt mit kandidatur til vores kandidatudvalg, der siden har bekræftet det. 

Processen i Socialdemokratiet er at vi først finder kandidater, herefter prioriteres disse på generalforsamling. Alle er kandidater fra det øjeblik de melder sig, såfremt de overholder vores regler for opstilling. 

Mvh. Nikolaj Lykke Vad

Del