Svar til Flemming Lassen.

Læserbrev: Svar til Flemming Lassen

Nu må jeg fattes pennen mht. den besked i avisen tirsdag den 17-8, hvor du, Flemming Lassen, giver udtryk for Socialdemokratiets kommende, i dine øjne, ødelæggende for socialdemokratiet. Det mener herren åbenbart ikke hans indlæg er.

Fint du kender Gunver, men du kender ikke Tina, og derfor kan jeg ikke forstå sådan en udtalelse.

Flemming Lassen er formand for 3F. Jeg har i mange i mange år været medlem, og har da sat en ære i at være medlem af 3F. På grundlag af en titel, som formand af 3F, gives der ikke endegyldigt den rette viden om, hvad der er bedst, for det er som bekendt medlemmerne der bestemmer.

Om Socialdemokraterne skal ligge til højre, venstre eller i midten, er en holdning du selv fremføre, måske for at få dine 3F medlemmer til at høre efter dig. I de senere år har den socialdemokratiske gruppe i kommunalbestyrelsen, da i hvert fald ikke haft nogen form for indflydelse, skønt der er samarbejde og budget enighed, bliver socialdemokraterne tromlet ned. Mht. økonomien vil jeg lige pege på, at det som altid er dyrt at være fattig, Fordi når alting i velfærden mistrives, bliver det jo dobbelt dyrt i den sidste ende. Det samme med infrastrukturen, jo mindre vedligehold af huller i vejene, bygninger m.m. jo mere reparation senere, så sparet er det ikke. Så efter min mening er Socialdemokratiet et ansvarligt parti, skønt mange siger andet.

3F og Socialdemokratiet er uafhængig af hinanden, det er en proces, som er sket for flere år siden. Hvad 3F yder til Socialdemokratiet er mig ikke bekendt, er der en pulje penge som er offentlig?

Tålmodighed, tolerance og overbærenhed, er gode egenskaber, men har ikke set disse været motiverede, for at bibeholde en' samlet forening. Kan derfor sige her fra, at det var ikke ønskeligt det, der skete med at  partiet blev delt. Der er derfor 2 partiforeninger: ”Socialdemokratiet i Kalundborg” og ”Socialdemokratiet for Røsnæs, Raklev og omegn”.

Til sidst vil jeg her slutte op om Tina Beck Nilsson, for det er min måde, at gøre en forskel på.

Anette Gøttsche, bestyrelsesmedlem i Socialdemokratiet i Kalundborg, Saltoftevænge 6, Svebølle

Del