Sussi og Drengene spiller op til dans

Sussi & Drengene disker op med et repertoire, der er målrettet det voksne publikum og hvor Sussi & Drengene tilpasser aftenens optræden til publikum og stedet.

Sussi og Drengene spiller op til dans
Der er lagt op til fest, farver og god stemning – som mange kender det fra Sussi og Leo.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Oplev det folkekære ikon Sussi fra ’Sussi og Leo’ spille alle de kendte hits med sin gruppe ’Sussi og Drengene.’

Man kan opleve Sussi og Drengene den 24. april i Svallerup Forsamlingshus, hvor der er lagt op til fest, farver og god stemning – som mange kender det fra Sussi og Leo. Publikum kan glæde sig til at synge med ’Så længe jeg lever’, ’Kald det kærlighed’, ’Smilende Sussi’, ’Himmelhunden’, ’Sommer & Sol’, ’Bad Moon Rising’, ’Sikken fest’, ’Papirklip’ og ’Kvinde min’.

I mange år var det folkekære, nordjyske par Sussi & Leo en fast og elsket institution i dansk underholdning. De blev især kendt efter, at de utrætteligt spillede op til dans aften efter aften på Skansen i Skagen, hvor de allerede fra firserne begyndte at opbygge en solid fanskare.

Efter Leos død har Sussi valgt at fortsætte turnélivet. Det gør hun sammen med Sussi & Leos mangeårige trommeslager Thomas Ehrenreich og ny mand på holdet Kim Karmark Petersen på keyboard. Tilsammen hedder de Sussi & Drengene.

Sussi & Drengene disker op med et repertoire, der er målrettet det voksne publikum og hvor Sussi & Drengene tilpasser aftenens optræden til publikum og stedet. Sussi & Drengenes optræden bliver krydret med muntre bemærkninger og anekdoter, ligesom Sussi sandsynligvis leverer et par af hendes legendariske benspjæt.

Koncerten arrangeres i samarbejde mellem Liv i Forsamlingshusene og Svallerup Forsamlingshus, og foregår den 24. april kl. 18-21.30. Der er fællesspisning kl. 18, og kl. 19.30 går Sussi og Drengene på. Der kan købes kaffe/te og kage i pausen.

Billetter købes via linket: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/357bh4tu6m Eller ved at skrive til: svallerupforsam@gmail.com eller ringe på tlf. nr.: 2484 7067

Tilmeldingsfrist er senest den 17. april. Læs om Liv I Forsamlingshusene her: www.kalundborglif.dk

Del