Supersjovt og udfordrende for børn

Børnenes Rekorddag er et sjovt og udfordrende "kom-og-vær-med-arrangement", hvor det netop gælder om at slå rekorder i nogle udfordrende og sjove discipliner.

Supersjovt og udfordrende for børn
Hvem kan stå længst tid på PLANKEN? - er en af de aktiviteter som børn kan deltage i på fredag i vinterferien. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

I forbindelse med vinterferien arrangerer Vores Kalundborg ’Børnenes Rekorddag’, en sjov og udfordrende event for børn i alle aldre. Det sker fredag den 17. februar kl. 13.30 – 17.00 på Solskinspladsen i Kalundborg og det er gratis at deltage.

Børnenes Rekorddag er et sjovt og udfordrende "kom-og-vær-med-arrangement", hvor det netop gælder om at slå rekorder i nogle udfordrende og sjove discipliner. Der kan kæmpes i fire forskellige små og underholdende konkurrencer.

Arrangementet foregår fra KL. 13.30-17 på Solskinspladsen i Kalundborg.

”Vi har valgt at arrangere en sjov og udfordrende event for børn i alle aldre - nemlig ”Børnenes Rekorddag”. Det sker fredag den 17. februar på Solskinspladsen. Som det fremgår, er rekordforsøgene meget forskellige – og børnene vælger helt selv om de skal være med til et eller flere forsøg,” fortæller citychef Svend-Erik Kristensen fra Vores Kalundborg.

Tidsplan for de forskellige aktiviteter:  

Kl. 13.30 Hvem kan stable det højeste tårn af DUPLO-klodser?

Kl. 14.00 Hvem kan på 15 minutter få flest stykker tøj på kroppen?

Kl. 15.00 Hvem kan stå længst tid på PLANKEN?

Kl. 16.00 Fodbolddart – hvem kan få flest point på 10 skud i kæmpestort fodbolddart? 

Rekordforsøgene meget forskellige – og børnene vælger helt selv om de skal være med til et eller flere forsøg.  

Under forsøgene sikrer en dommer og speaker for, at børnene kæmper med højt humør og får en god oplevelse., ligesom der er gratis popcorn til alle som kommer forbi Solskinspladsen i Kalundborg. 

Vinderne af dagens rekord får selvfølgelig overrakt en medalje.

Udover de sjove rekorder er der mulighed for at lege sjove ”streetlege” og opleve lege fra gamle dage.

Børnenes Rekorddag blev med stor succes også afviklet i Kalundborg i efterårsferien sidste år.

Del