Supermarked måtte holde lukket pga. meget aggressiv mand

"Han forsøgte at snitte i sig, han smadrede sit hovedet ned i mælkekøledisken, og der var blod alle vegne..."

Supermarked måtte holde lukket pga. meget aggressiv mand
Mandag måtte Rema 1000 på Slagelsevej i Kalundborg holde lukket i fire timer grundet en agressiv mand. Modelfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Mandag eftermiddag gik en mand ind i Rema 1000 på Slagelsevej i Kalundborg. Han forklarede, at han skulle i retten, og flere forsøgte at sige til ham, at han var gået i Rema 1000. Derefter blev han meget aggressiv.

Den 24-årig mand begyndte at smadre flasker, smide rundt med tingene, skære i sig selv og banke hovedet ned i en mælkekøledisk.

”Der var mange kunder i butikken på det tidspunkt, og mange græd. Han gik helt amok. Han smadrede flasker og kastede dem rundt inde i butikken. Han ville også skære sin pulsårer over. Han forsøgte at snitte i sig, han smadrede sit hovedet ned i mælkekøledisken, og der var blod alle vegne,” fortæller flere øjenvidner, der opholdt sig i supermarkedet.

Da man endelig har fået den aggressive mand ud af supermarkedet, kaster han rundt med planter og frugt ude på parkeringspladsen ved Rema 1000.

”Han går fuldstændig amok og kaster vandmeloner i hovedet på sig selv, ligesom han kaster rundt med blomsterne ude foran,” fortæller øjenvidne.

Bliver kørt på psykiatrisk afdeling

Efter et stykke tid ankommer politiet og tager den aggressive mand med sig. På det tidspunkt står han med en flaske, som er smadret og han skærer sig selv med den.

Den 24-årig mand, der er fra Skive, blev kørt til psykiatrisk modtagelse. Han er blevet indlagt, meddeler Midt- og Vestsjællands Politi tirsdag morgen. Rema 1000 på Slagelsevej måtte efterfølgende holde lukket fra kl. 14-18 i går, da man måtte have en rengøringsteam på, før kunderne igen kunne komme i butikken.

Har man brug for krisehjælp

TV-Kalundborg.dk har været i kontakt med souschef Michael Kesbah i Rema 1000 på Slagelsevej i Kalundborg, og han oplyser, at hvis der er nogle, der var til stede i går, som har brug for krisehjælp, skal de henvende sig til ham i butikken, så vil han hjælpe dem videre.

Del