Succesfuld Sommerfest og Jubilæumsfejring

"Det er virkelig dejligt at se, hvordan lokalsamfundet står sammen og støtter op om sådanne arrangementer.”

Succesfuld Sommerfest og Jubilæumsfejring
En særlig del af festlighederne var dedikeret til fejring af Jan Larsen, der i dagens anledning var klædt i rødt og hvidt. Jan har 40-års jubilæum hos Brugsen Raklev. Her er han sammen med uddeler Johann Bülow. Foto: Ole Agerbæk

Af Ole Agerbæk

Fredag eftermiddag var feststemning og højt humør på pladsen foran Brugsen Raklev, hvor sommerfesten blev afholdt med stor opbakning fra lokalsamfundet.

Brugsuddeler Johann Bülow og de andre medvirkende havde sammensat et spændende program, som inkluderede alt fra smagsprøver af kransekage og vin til levende musik og aktiviteter for børnene.

De 108 madbilletter, der var solgt på forhånd, gav ret til en lækker servering fra Kvickly Kalundborg bestående af tyndsteg, flødekartofler og broccolisalat. Endnu flere købte lækre pølser serveret direkte fra grillen. ”Vi kunne sagtens have solgt flere madbilletter, men af praktiske årsager, var vi nødt til at have en sidste tilmelding” fortæller Johann Bülow.

Livebandet ‘Cross Roads’ med flere erfarne lokale musikere leverede en energisk optræden, som skabte en festlig stemning i teltet og på pladsen.

Lokalarkivet i Raklev tiltrak mange nysgerrige med deres spændende historier om lokalområdets udvikling.

Der var også stor interesse for vinsmagningen, hvor gæsterne kunne smage på lækre vine i rød, hvid og rosé, samt årets sommerdrink Raklevfælleskabsdrink.

Fejring af Jan Larsens 40-års Jubilæum

En særlig del af festlighederne var dedikeret til fejring af Jan Larsen, der i dagens anledning var klædt i rødt og hvidt. Jan har 40-års jubilæum hos Brugsen Raklev. Mange af de fremmødte benyttede lejligheden til at ønske Jan tillykke og takke ham for hans mangeårige indsats.

"Jeg er meget rørt over den opmærksomhed, jeg har fået i dag " sagde en glad Jan Larsen.

Samarbejde og Fællesskab

Sommerfesten var resultatet af et tæt samarbejde mellem Brugsen Raklev og lokale aktører som Raklev Kirke, RGI Støtteforening, butiksudvalget i Brugsen, lokalarkivet i Raklev, OK benzin og HYP-hest.

Johann Bülow fremhæver betydningen af dette samarbejde: "Det er virkelig dejligt at se, hvordan lokalsamfundet står sammen og støtter op om sådanne arrangementer.”

Del