Succesen gentages: Børne- og Familiefest i Havneparken

Succesen fra sidste år gentages, og der inviteres derfor endnu engang til årets Børne- og Familiefest i Kalundborg Havnepark.

Succesen gentages: Børne- og Familiefest i Havneparken
Integrationsrådet i Kalundborg inviterer endnu engang til årets Børne- og Familiefest i havneparken. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Integrationsrådet i Kalundborg vil gerne gentage succesen fra sidste år, og de inviterer derfor endnu engang til årets Børne- og Familiefest i havneparken, hvor der også, igen i år, vil være uddeling af mangfoldighedsprisen.

Fredag den 21. juni afholder Integrationsrådet i Kalundborg Børne- og Familiefest i Kalundborg Havnepark, hvor der vil være forskellige aktiviteter dagen lang, herunder vil Mangfoldighedsprisen blive uddelt igen i år.

”Der vil der være god mulighed for at hilse på hinanden samt gode muligheder for, at børn og voksne kan trives og hygge sig i hinandens selskab. Vi håber på at se rigtig mange, og håber på at man vil bakke op omkring vores arrangement,” siger formand for Integrationsrådet i Kalundborg, Mustafa Badr, og fortsætter:

”Vi vil også gerne give en formel tak til KÅT-foreningen (Kalundborg, Årby og Tømmerup Venstre Forening) for at hjælpe os med at stable dette dejlige arrangement på benene. Ligesom vi gerne vil takke både Meny og Rema 1000 på Slagelsevej og Klosterparkvej for deres donationer.”

Program:

  • 17-17:45: Ansigts maling til børn
  • 17:45-18:Mangfoldighedsprisen uddeles
  • 17-19:45 Dj Adem med musik fra Scenen

Derudover vil der også være en masse aktiviteter for børnene, herunder fire hoppeborge for børn i alderen 3-11 år, som er helt gratis at benytte. Der vil ligeledes være gratis Slush-ice og popkorn til alle børn.

Sidste år modtog 56-årig Jesper Baldur Hansen, der er formand for Kalundborg Bokseklub Integrationsrådets Mangfoldighedspris 2023 ved en stor børne- og familiefest i Kalundborg Havnepark.

Årets Børne- og Familiefest sker i samarbejde med Kulturel Kvindeforening i Kalundborg. Mad og drikkevarer kan som altid købes på Havnegrillen. Det hele foregår i Kalundborg Havnepark fredag den 21. juni kl. 17. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne.    

Del