Strikkerebellen åbner for garnposen

Strikkerebellen åbner for garnposen Tirsdag den 12. oktober inviterer LIV i Forsamlingshusene til foredrag med strikkerebellen Mette Larsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tirsdag den 12. oktober inviterer LIV i Forsamlingshusene til foredrag med strikkerebellen Mette Larsen.

Liv i forsamlingshusene åbner dørene til en aften i strikkens-tegn, når Mette Larsen åbner for garnposen, og fortæller om sin passion for grænseløs strik. Det er Røsnæs Forsamlingshus, der lægger hus til.

I 2015 deltog Mette Larsen i TV-SYDs ”Den Store Strikkedyst”, og her endte hun på en delt anden plads. Mettes tilgang til strik er unik, og livets op- og nedture har været med til at udvikle hendes unikke tilgang til strik.

Til arrangementet kan man forvente et foredrag, som bryder med alle reglerne i strikkens – eller nok mere præcis håndarbejdets verden. De gængse regler og principper får en god rusketur, for hvem har egentlig lavet disse regler? Strikken tilhører os alle, og der skal, ifølge Mette Larsen, leges med dette kreative og meditative håndværk. Mette har meget på hjertet, og med et tvist af humor vil hun blandt andet berøre, hvordan man kommer tilbage til livet, når man tror, det er slut.  

Billetterne til arrangementet kan købes indtil den 11. oktober. Man har mulighed for at købe billetterne fysisk ved Dagli’ Brugs i Ulstrup på Røsnæs eller elektronisk via https://www.place2book.com/da/sw2/sales/kw8ylihcya. Det er muligt at købe kaffe, kage og andre drikkevarer under arrangementet.  

Arrangementet er arrangeret af Liv i Forsamlingshusene samt Røsnæs forsamlingshus.

Del