Street Food Festival med live musik og marked i Havneparken

Fredag eftermiddag og aften fra kl. 16 til 20 rykker otte foodtrucks ind i havneparken hvor passionerede stadeholdere forkæler med gademad fra alverdens køkkener. Lørdag udvides der med et marked

Street Food Festival med live musik og marked i Havneparken
Tilbage i juli måned trak et stort marked i havneparken rigtigt mange mennesker til, både lokale og krydstogtgæster. I den kommende uge, fredag og lørdag d. 15. og 16. september vender markedet tilbage endnu større end sidste gang. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Fredag-lørdag i næste uge forvandles Kalundborg Havnepark til en Street Food Festival med mad fra alverdens køkkener, live musik fredag og stort marked lørdag.

Tilbage i juli måned trak et stort marked i havneparken rigtigt mange mennesker til, både lokale og krydstogtgæster.

I den kommende uge, fredag og lørdag d. 15. og 16. september vender markedet tilbage endnu større end sidste gang.

Fredag eftermiddag og aften fra kl. 16 til 20 rykker otte foodtrucks ind i havneparken hvor passionerede stadeholdere forkæler med gademad fra alverdens køkkener.

”Der kommer fx en vogn med Thaimad, der kommer en italiener som laver ægte napolitanske pizzaer, der vil være gourmet hotdogs med hjemmelavede pølser, der vil være en canadisk ret, det mellemøstlige køkken vil være repræsenteret, der er en dessertvogn og så vil der også være en bar hvor der kan købes øl, vand og vin. Vi pynter havneparken op og gør det sjovt og spændende og samtidig vil der være live musik fra scenen, så vi håber folk vil få nogle hyggelige timer i Kalundborg Havnepark,” fortæller Peter Wallbohm Olsen fra PSE Musicon, der står bag Street Food Festivalen i havneparken.

Lørdag fortsætter Street Food Festivalen og bliver samtidig udvidet med et stort marked i lighed med det som blev afholdt i juli måned. Et marked med tøj, tasker, smykker, boliginteriør, kunst og kunsthåndværk.

”lørdagen bliver udvidet med et marked i lighed med det vi med stor succes lavede tidligere på året. Det foregår i samarbejde med Havneparken og Kalundborg Havn for lørdag er der nemlig krydstogtanløb i Kalundborg så vi håber det er noget for såvel turister som lokale, så nu krydser vi fingre for, at det gode vejr fortsætter,” siger Peter Wallbohm Olsen.

Han håber samtidig, at Street Food Festivalen kan være med til, at de handlende i Kalundborg bakker op med masser af gode tilbud og får en god omsætning.

”Hvis Kalundborg tager godt imod Street Food Festivalen så har vi allerede snakket med Kalundborg Kommune om at lave et meget større arrangement i Klosterparken til foråret,” fortæller Peter Wallbohm Olsen.

Street Food Festivalen har åbent fredag fra kl. 16-20 og lørdag fra kl. 12-20. Der er fri entre.

Del