Strandlyst er solgt

Strandlyst i Kalundborg, der tidligere har været Bed & Breakfast og efterfølgende været bosted for unge, er nu solgt.

 

Strandlyst er solgt En af byens markante ejendomme er blevet solgt. Foto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Strandlyst i Kalundborg, der tidligere har været Bed & Breakfast og efterfølgende været bosted for unge, er nu solgt.

Den store hvide villa på Vestre Havnevej 10 i Kalundborg er solgt, men hvad der skal være i den 549 kvm store villa vides endnu ikke med sikkerhed. Tidligere har der været Bed & Breakfast samt bosted for unge i huset, der trænger til en kærlig hånd.

Villaen er bygget i 1917, og er oprindeligt  bygget som direktørbolig for Kalundborg Skibsværft. Det var direktør for Kalundborg Skibsværft, Valdemar Henckel, der fik villaen bygget. Det er ejeren af ’Holdingselskabet af 10. januar 2007’, Michael Steinicke Pedersen, der netop har købt grunden med den gamle villa på. Grunden er af det offentlige vurderet til 6,55 mio. kr., og er blevet solgt for knap 5 mio. kr. (kilde: resights.dk).

Christian Christiansen, der er erhvervsmægler hos Nordicals Sjælland bekræfter, at Strandlyst er solgt og overdraget.

”Jeg kan bekræfte, at ejendommen er solgt og overdraget, og jeg ved, at ejeren er faldet for ejendoms karakter og beliggenhed. Ejeren har tilkendegivet, at man vil gerne vil i dialog med folk, der vil lave noget på ejendommen, men mere ved jeg ikke,” fortæller erhvervsmægleren.

Mange kigger mod Kalundborg

Christian Christensen fortæller endvidere, at de oplever en meget stor interesse for ejendomme i Kalundborg: ”Der er en virkelig stor interesse for ejendomme i Kalundborg, og det er bredt efter forskellige ejendomstyper. Ejendomme som, for blot et par år siden, kunne være svære at sælge, de er solgt i dag. Det er virkeligt positivt med alle de mennesker, der kigger mod Kalundborg.”

Del