Billedserie: Støtteforening arrangerede motionsdag

Eleverne skulle finde rundt efter et kort og en App på deres telefoner

Billedserie: Støtteforening arrangerede motionsdag
Eleverne skulle finde rundt efter et kort og en App på deres telefoner. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

180 friskoleelever fra Ubby Fri- og Efterskole blev fredag formiddag sendt ud på et orienteringsløb som var arrangeret af støtteforeningen til skolen. Nordea fonden havde støttet arrangementet med 10.000 kr.

Eleverne på Ubby Friskole var trukket i træningstøjet, klar til Skolernes Motionsdag, fredag. Efter en god opvarmning blev de 180 eleverne i hold sendt ud på tre forskellige ruter, henholdsvis en 3 km, en 6 km og en 10 km rute.

Det var den nye forening Støtteforeningen for Ubby fri & efterskole, som stod for dagens arrangement, som var arrangeret som et orienteringsløb hvor eleverne skulle finde rundt i Ubby efter et kort og App’en Find2learn på telefonen.

Undervejs skulle der findes en række poster hvor kontrolkortet skulle stemples.

For de mindste elever, som gik rundt sammen med en lærer, var der pause på Plejecentret Enggården hvor madpakken blev spist og for de store elever var der depot ved både plejecentret og Hvidebækhallen hvor der kunne tankes energi.

Støtteforeningen for Ubby fri & efterskole havde fået 10.000 kr. i støtte til dagens arrangement sammen med 250 løbetrøjer.

Pengene kommer fra Nordea fondens løbepulje, hvor der i denne omgang er giver penge til 12 mindre løb over hele Sjælland.

Del