Støt Brysterne og vind præmier

Kunderne kan vinde fine præmier for mange penge samtidig med, at de støtter op om kampen mod brystcancer.

Støt Brysterne og vind præmier
Repræsentanter fra de fire forretninger med de fine præmier. Fra venstre: Glenn Swärd fra Swärds Guldsmedje, Nikolaj Kajus Börm Aaskov fra Meny, Sune Jakobsen og Palle Skov fra Kvickly, Kirsten Halskov Andersen fra Meny samtJacob Mortensen og Nicoline Madsen fra Føtex. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Meny, Føtex, Kvickly og Swärds Guldsmedje er igen i år gået sammen for at samle penge ind til forskningen i brystkræft. Kunderne kan vinde fine præmier for mange penge samtidig med, at de støtter op om kampen mod brystcancer.

Man kan støtte op om Støt Brysterne-kampagnen, hvis formål er at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, ved at købe medaljer i Meny, gåsebryst hos Kvickly, det store morgentilbud hos Føtex samt et lod til 15 kroner hos Swärd’s Guldsmedie.

Gør man det, kan man være heldig at vinde en Solitairering med en 0,20 pct. karat brilliant fra Swärds Guldsmedje, Kvickly har doneret en citybike, Føtex har givet en PlayStation 5 og Meny har doneret et gavekort til en buket blomster en gang om ugen i tre måneder, så der er rig mulighed for at vinde gode ting.

Hvad man kan vinde hvor er fortsat en hemmelighed, men i et af gåsebrysterne er gemt et gevinstbevis på en af de fire flotte præmier, ligeså i en medalje og i et morgentilbud. Det er nemlig sådan, at der er trukket lod mellem de fire forretninger om hvad for en præmie der vindes de fire steder. Dvs. vinder man i Meny kan man lige så godt vinde en Alliancering doneret af Swärds Guldsmedje, som et gavekort til blomster, en cykel eller en PlayStation.

Konkurrencen begynder den 3. oktober og vinderne får udleveret deres præmie lørdag den 7. oktober i anledning af Lyserød Lørdag.

Del