Stort program til jubilæumsfest

150-års jubilæet – eller 150pen Air, som arrangementet bliver kaldt - bliver fejret som en slags byfest i Høng med masser af musik, diverse drikke- og madboder samt fodboldkampe, bevægelse og musik for både de yngre og de ældre.

Stort program til jubilæumsfest
Høng Gymnastik Forening holder stor fest i Kultur og Bevægelsesparken i Høng lørdag den 15. juni. Her er det Camilla Lander, Gymnastikformand samt Næstformand, Høng GF. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Høng Gymnastik Forening holder stor fest i Kultur og Bevægelsesparken i Høng lørdag den 15. juni, hvor de fejrer foreningens 150-års jubilæum.

150-års jubilæet – eller 150pen Air, som arrangementet bliver kaldt - bliver fejret som en slags byfest i Høng med masser af musik, diverse drikke- og madboder samt fodboldkampe, bevægelse og musik for både de yngre og de ældre. Der vil være fodbold om formiddagen og om eftermiddagen, og sidst på eftermiddagen begynder musikken.

God opbakning fra lokalsamfundet

”Det er vigtigt med gode arrangementet for hele lokalsamfundet. Vores forening er et godt samlingssted for alle de lokale, og vi ønsker at blive ved med at udvikle og være en del af lokalsamfundet, ligesom lokalsamfundet er en del af os,” fortæller Camilla Lander, Gymnastikformand samt Næstformand, Høng GF, og fortsætter: “Vi har holdt mange fester, men i år bliver det større, da vi selvfølgelig skal fejre vores 150-års jubilæum. Der har været rigtig god opbakning fra lokalsamfundet, og vi har været heldige, at mange frivillige har meldt sig til at hjælpe både før, under og efter festen.”

Til festen kommer bl.a. Zididada, Bro og Back To Back og spiller om aftenen.

Springcenter på trapperne

Lige nu er man i gang med det indledende arbejde, og man forventer at kunne starte op på at bygge et springcenter til foråret 2025. Et springcenter til 20 mio. kr., og som i øvrigt har været et ønske fra foreningens side siden starten af 1990’erne.

Planen er, at springcentret skal stå færdig ca. otte måneder senere. Lige efter jubilæumsfesten går man ydermere i gang med at anlægge kunststofbaner, så foreningen også der får bedre forhold.

”Nu får vi endelig snart et springcenter, og det glæder vi os meget til.  Det betyder, at vi kan samle vores gymnaster, ligesom tilfældet bliver med fodboldspillerne på kunststofbanerne. Det giver en sammenhængskraft i foreningen, at vi kan blive samlet. Det kan godt være svært at føle den sammenhængskraft, når man kører ud af byen for at udøve sin sport hele tiden. Derudover glæder vi os selvfølgelig også til, at der vil være moderne faciliteter,” siger Camilla Lander.

Der er pt. 1.153 medlemmer i Høng Gymnastikforening – unge og ældre, og der er allerede ca. 2.000, der har tilmeldt sig den store jubilæumsfest. Men der er stadig billetter at købe, hvis man er hurtig.

Del