Stort program til BEVÆG festival

Du kan møde mere end 50 foreninger, prøve sjove aktiviteter, se opvisninger, høre musik og blive inspireret til fritidsaktiviteter. Der er noget for alle aldre og det hele er gratis.

Af Jens Nielsen

Når Kalundborg Kommune, sammen med foreninger, frivillige og aktører, afvikler idrætsfestivalen BEVÆG nu på lørdag d. 3. september, er det med et meget stort program.

Festivalen afholdes udendørs i Kalundborg bymidte og strækker sig fra Solskinspladsen henover Klostertorvet og til skaterbanen i Munkesøen i tidsrummet mellem kl. 10-14.

Du kan møde mere end 50 foreninger, prøve sjove aktiviteter, se opvisninger, høre musik og blive inspireret til fritidsaktiviteter. Der er noget for alle aldre og det hele er gratis.

Hvad kan du opleve?

Festivalen indvies kl. 10 med tale på Klostertorvet af Peter Jacobsen, formand for Ældre- og Sundhedsudvalget og Aase Due, næstformand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Herefter går festivaloptoget i fælles flok mod Streetbasketbanerne i Munkesøen, hvor borgmester Martin Damm indvier basketbanen kl. 10.30. Saintz Kalundborg Basket sætter herefter gang i deres 3x3 Kallebronx-turnering. På skaterbanen i Munkesøen kan du lære nye tricks af L.O.W. Academy der underviser i både skating, løbehjul og rulleskøjteløb. Udstyr kan lånes.

I Klosterparken kan du også blive trukket på pony, nyde en kop Barista kaffe, prøve hoppeborgene og meget andet.

Klostertorvet danner som altid rammen om en lang række opvisninger hele dagen. På standen ABC for mental sundhed kan du deltage i dinosaurskattejagt, i en quiz, lave din egne badge og få grønne popcorn.

Besøg de omkring 50 stande i Lindegade, Kordilgade og Skibbrogade og lad Golfzilla sluge dine golfbolde, cykl dig til en lækker smoothie, få vind i håret på Cykling Uden Alders rickshaws og bliv klogere på hvad de mange foreninger kan tilbyde.

På Solskinspladsen er der stemningsmusik, seniordans og lungemotion.

Del