Stort efterårsprogram på Postgaarden

Der er rigtigt mange aktiviteter på Postgaarden hele efteråret og frem mod jul. Et af de helt store danske navne, Anne Linnet, står på Postgaardens scene d. 7. oktober

Stort efterårsprogram på Postgaarden Et af de helt store danske navne, Anne Linnet, står på Postgaardens scene d. 7. oktober. Hun har været en del af den danske musikscene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister. Pressefoto

Af Jens Nielsen

Postgaarden, Kalundborg Event- og Musikhus, er klar med et stort program hen over hele efteråret, et program som rummer både musik, comedy, teater og julefrokost.

Der er rigtigt mange aktiviteter på Postgaarden hele efteråret og frem mod jul. Et af de helt store danske navne, Anne Linnet, står på Postgaardens scene d. 7. oktober. Hun har været en del af den danske musikscene siden 1970´erne og er anerkendt som en af landets mest betydningsfulde artister.

Den 22. oktober bydes der så på comedy med Viktor Lander. Han er sjov. Med sin legende tilgang til comedy, leverer han fjollede jokes, der aldrig går på kompromis med træfsikkerheden.

Siden 1981 har bandet Tørfisk leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Den 4. november underholder de på Postgaarden i et samarbejde med HF Vestsjællands venner.

Den 12. november er det så Halberg & Friends som er på programmet. De underholder med sange som ”Magi i Luften”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ”Efterår”, ”Elskes af dig”,”Mandagsstævnemøde”, “Brændende Læber”, ”Fri for at drømme om dig” og ”Transit” bliver leveret med intensitet, nerve og masser af spilleglæde…- og det med med nogen af landets allerbedste musikere.

Men der er mere musik på plakaten. 14. oktober spiller Butterflies op til dans og musik, en aften i samarbejde med HF Vestsjællands venner.

Julefrokosten kan også holdes på Postgaarden. Den 9. december dækkes der op til julefrokost for både firmaer og private.

Postgaarden har også ægte julerock på plakaten den 25. december, her er navnene på de to band endnu ikke på plads, men sæt bare kryds i kalenderen.

Postgaarden har også et samarbejde med Kalundborg Blues og Jazz klub, de afvikler to arrangementer hen over efteråret, første gang d. 30. september hvor det er Swing Stew som underholder og d. 28. oktober er det lokale Lars DK med band som er på scenen.

Teater

Postgaarden byder også på teater i løbet af efteråret, første gang d. 22. september hvor Farshad Kholghi og Lukas Birch opfører To tosser på tur.

1. november opføres Oberstinden Katusha og d. 29. november spilles Moon på scenen på Postgaarden. De tre teateroplevelser sker i samarbejde med Teaterforeningen 5-Kanten.

Se mere om de enkelte arrangementer på Postgaardens hjemmeside, hvor der også kan købes billetter, klik her

 

Annoncørbetalt indhold

Del