Store industrihaller snart klar til indflytning - flere er interesseret

Multi-Investor i Kalundborg er i gang med at opføre to store industrihaller på hver 2000 kvadratmeter til udlejning på Hareskovvej 13 i Kalundborg.

Store industrihaller snart klar til indflytning - flere er interesseret De to store industrihaller fylder godt på den store erhvervsgrund på Hareskovvej, lige over for Gyproc. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To store industrihaller på hver 2000 kvadratmeter er næsten færdige. Flere er interesseret i at leje.

Multi-Investor i Kalundborg er i gang med at opføre to store industrihaller på hver 2000 kvadratmeter til udlejning på Hareskovvej 13 i Kalundborg.

De to store haller får hver fire porte, der bliver fem meter til loftet i siderne og 10 meter til kip, og de skal stå færdig til oktober. I alt er der brugt 100 tons stål til de to industrihaller.

”Byggeriet er gået helt efter planerne og nu er de to store industrihaller næsten færdige,” fortæller Niels Jørgensen, der er den ene af de fire indehavere af Multi-Investor i Kalundborg.

Niels Jørgensen regner med, at der bliver stor mangel på industrihaller når først svejsearbejdet for alvor går i gang på både Novo Nordisk og hos Chr. Hansen på Kalundborg Havn, samt øvrige firmaer der vil etablere sig i Kalundborg Kommune.

”Vi oplever en stor interesse for de nye store industrihaller. Der er ikke skrevet kontrakt endnu, men vi snakker med flere interesserede firmaer. Vi oplever stadigvæk en stor interesse for at leje erhvervslokaler i Kalundborg, vi har stort set ikke mere at leje ud, derfor bygger vi,” siger Niels Jørgensen.

Hvis de to nye industrihaller, som er under opførelse, bliver lejet ud hurtigt, er Multi-Investor klar til at bygge yderligt to haller i samme størrelse eller større, på en 30.000 kvadratmeter stor grund som ligger ud til Asnæsvej, som Multi-Investor købte for få år siden.

Multi-Investor ejer en række erhvervslejemål i Kalundborg og Sorø, bl.a. de tidligere Carmen bygninger på Hareskovvej.

Del