Stor skolefest efter en pause på to år

Stor skolefest efter en pause på to år Foto: Lene Gissel.

Onsdag d. 25. maj slog Høng Skole dørene op for grundskolens store skolefest efter en pause på to år på grund af corona. Endelig kunne der igen holdes skolefest - og sikke en fest det blev. Der mødte trods det lidt ustadige vejr masser af glade børn og forældre op.  

Afdelingsleder Pernille Kjellberg bød velkommen til skolefesten hvor der var lagt op til, at hver familie kunne tage deres picnickurv med og spise i det grønne.

Børnehaveklasseleder Janne Falkner samlede herefter hele grundskolen, hvor der blevet sunget: ”Hej med dig, milde maj”.  

Der blev solgt klippekort med 10 klip, som kostede 10 kroner pr. kort. Klippekortet kunne bruges til de forskellige aktiviteter, som grundskoleeleverne havde forberedt.

Hver klasse havde nemlig planlagt en aktivitet til skolefesten, som man kunne besøge. Man kunne blive malet flot i ansigtet, bowle, afprøve følekasser og flødebollekatapult. Man kunne prøve fiskedammen, smadre kartofler, gætte en lort, samle puslespil på tid, besøge et gyserrum, grave efter ”guld”, vælte dåser, være med i ”Gæt hvor mange i glasset” og afprøve ringridning på kæphest. I Musikhuset var der diskotek med MGP-musik, og man kunne få popcorn og selvlysende armbånd.Alle aktiviteter kostede 1 klip i klippekortet, og pengene går ubeskåret til næste års grundskolefest og til frikvartersaktivitetsredskaber som grundskolen bruger hver fredag i spisepausen.

6. klasserne og deres forældre havde bagt en masse lækre kager, som de solgte i caféen i gymnastiksalen. Her kunne man også købe kaffe og sodavand. Overskuddet fra caféen bruger 6. klasserne, når de skal holde deres afskedsfest, inden de skal over på ny side i 7. klasse i overbygningen efter sommerferien.

Skolefesten sluttede kl. 20, og det var en stor succes.

Vi er utrolig glade for den store opbakning, som der var til skolefesten, og vi glæder os allerede til, vi skal holde den igen til næste år,” fortæller Jeanette Kjærgaard, Christiansen, Inklusionspædagog, Høng Skole

Del