Stor opbakning fra erhvervslivet til Kalundborg Rock’er

TV-Kalundborg.dk har talt med en række af de sponsorer som støtter op om Kalundborg Rock’er, og fælles for dem alle er, at man gerne vil støtte op fordi det er lokalt.

Stor opbakning fra erhvervslivet til Kalundborg Rock’er
”Lige nu er der godt 70 virksomheder som støtter op og der kommer flere til inden lørdag i næste uge," fortæller Johnny Elmelund, presseansvarlig, Kalundborg Rock’er. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

En lang række af virksomheder, faktisk mere end 70, støtter op om Kalundborg Rock’er i år, og er på den måde med til, at den populære lokale festival kan fortsætte i årene fremover.

Støtte fra lokale virksomheder har altid været en del af økonomien i Kalundborg Rock’er, men sidste år, og især i år, har støtten været ekstra stor. Mere end 70 virksomheder har i år, på den ene eller anden måde, købt billetter og reklameplads på festivalen, som i år afvikles lørdag d. 13. august på Gisseløre.

”Erhvervslivet har altid støttet op på den ene eller anden måde, men både sidste år og i år hvor vi har været lidt presset, så er man nødt til at komme lidt bredere ud, og det har vi været og har fået en masse nye virksomheder med, så på den måde er der jo kommet mange flere til end tidligere,” fortæller Johnny Elmelund, presseansvarlig, Kalundborg Rock’er, og fortsætter,

”Lige nu er der godt 70 virksomheder som støtter op og der kommer flere til inden lørdag i næste uge, opbakningen fra erhvervslivet er der virkeligt, det er der ingen tvivl om, og den har nok været der altid, vi har nok bare ikke været gode nok til at få spurgt ind til det, men det har vi været nødt til, nu hvor vi er lidt presset på økonomien.”

TV-Kalundborg.dk har talt med en række af de sponsorer som støtter op om Kalundborg Rock’er, og fælles for dem alle er, at man gerne vil støtte op fordi det er lokalt.

”Det er klart for at støtte op lokalt, når man tjener penge lokalt og så støtter man også lokalt,” siger Mads Overgaard fra Werths El.

”Kort fortalt, så synes vi det er et supergodt lokalt arrangement som vi jo rigtigt gerne ser, kan fortsætte fremover, og hvis vi på ene eller anden måde kan bakke op om det, så vil vi rigtigt gerne det,” fortæller Steffen Møller Jensen fra revisionsfirmaet Beierholm Kalundborg.

Lonny Frederiksen, indehaver af M & K Frisøren i Kordilgade er trofast til Kalundborg Rock’er og siger,

”Jeg har jo være med helt fra starten af, der er kun et år hvor jeg ikke har deltaget, og så synes jeg, at når der endeligt sker noget i Kalundborg så prøver jeg så vidt muligt at støtte op om det.”

Kom ind i kampen

For det første så synes jeg Kalundborg Rock’er fortjener at bestå, jeg har jo selv været der alle årene, men har ikke mulighed for at yde noget som frivillig, det tillader mit arbejde ikke, men så kan jeg støtte en lille smule økonomisk, så kom bare ind i kampen og kom ud og få en fest, tænk på, at en masse har brugt kræfter for at sætte noget i gang, så lad os støtte det,” siger Tina Thrysøe, indehaver af Café Dyrehøj på Røsnæs.

Det er der vi samles og er glade

”Det er vigtigt for os og få fortalt vores medlemmer, at vi er lokale, derfor er det også vigtigt at støtte op lokalt, det med at værne om det lokale, det er vigtigt for os, vi bruger også lokale håndværkere og jeg kan jo høre, at når vores medarbejdere har fri så er de med i forskellige foreninger og aktive på alle mulige måder, det er vigtigt for mig at vi holder liv i Kalundborg og det tror jeg Kalundborg Rock’er er med til, det er der vi samles og er glade,” fortæller Daniel Badeby, forretningsfører i Kalundborgegnens Antennelaug.

Billetsalget stiger

Selv om billetsalget har været lidt trægt, så har der de sidste dage været godt gang i salget og det giver ro i maven hos arrangørerne.

”Billetsalget går faktisk rigtigt godt, de sidste par dage har været fantastiske, det er som om folk er vågnet op, så nu lysner det. Vores mål var at komme i nul og den grænse har vi krydset, så det er dejligt, og vejrudsigten tegner også godt,” fortæller Johnny Elmelund.

Del