Stor musisk oplevelse på Rynkevangskolen

Hoptrup Efterskoles Musiklinje turnéer rundt på Sjælland i uge 16 med hits og fortolkninger af danske artister: Nephew, Noah, Kim Larsen, Volbeat, D-A-D m.fl.

Stor musisk oplevelse på Rynkevangskolen Hoptrup Efterskoles Musiklinje turnéer rundt på Sjælland i uge 16 med hits og fortolkninger af danske artister. Torsdag besøgte de Rynkevangskolen i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Rynkevangskolen i Kalundborg havde torsdag besøg af Hoptrup Efterskole fra Sønderjylland, som en del af deres turné på Sjælland.

Hoptrup Efterskoles Musiklinje turnéer rundt på Sjælland i uge 16 med hits og fortolkninger af danske artister: Nephew, Noah, Kim Larsen, Volbeat, D-A-D m.fl. De gav de ældste elever på Rynkevangskolen en stor musisk oplevelse torsdag.

Annette Hallgren fortæller, at skolen oplevede elevernes sammenhold og gejst for deres passion, som er musikken.

”25 elever og 4 lærere ankom torsdag formiddag, hvor de stillede op, og gjorde klar til at give de store elever en kæmpe oplevelse lige efter middag. Vi var den 4. koncert i denne uge, og her til aften skulle de videre til Lundby Efterskole, i morgen endnu en koncert på Sjælland, inden turen går hjem til Sønderjylland,” fortæller Annette Hallgren, der er administrativ leder på Rynkevangskolen, fog fortsætter: ”Eleverne fra efterskolen ramte os med deres egne fortolkninger af bl.a. Kim Larsens – ”Langebro”, Ulige Numres ”Frit Fald”, TV2´s ”de første kærester på månen” og ikke mindst afslutningen med Brdr. Olsens ”Fly on The Wings of Love”, hvor showet kulminerede med lyd, lys og konfetti i en højere enhed.”

Annette Hallgren fortæller endvidere, at eleverne på Rynkevangskolen fik en fantastisk oplevelse, og at de allerede har efterspurgt, hvornår de kommer igen.

Del