Stor konference i Kalundborg om kunstig intelligens

På konferencen vil eksperter, iværksættere og entusiaster samles for at udforske AI's potentiale.

Stor konference i Kalundborg om kunstig intelligens
Mikael Rieck Kousgaards foredrag for andre Rotary-medlemmer gav idé til konference. Foto: Preben Stentoft

Af Jens Nielsen

Kunstig intelligens er kommet for at blive, og fremtiden byder på store effektiviseringer og besparelser for de virksomheder, der tør handle på de nye muligheder. Nu inviterer Rotary Kalundborg til en stor konference om emnet.

Mikael Rieck Kousgaard, som er tilflytter til Kalundborg, er tovholder på en stor konference om kunstig intelligens, der afholdes onsdag den 24. april fra klokken 13-17 i Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

På konferencen vil eksperter, iværksættere og entusiaster samles for at udforske AI's potentiale.

Med fokus på at afmystificere AI og illustrere dens indvirkning på vores dagligdag, både i det private og erhvervsmæssige rum, lover AI Konferencen at være en afgørende begivenhed for alle med interesse for fremtidens teknologi. Konferencens primære mål er at give deltagerne dybdegående indsigt i de muligheder, som AI tilbyder, samtidig med at man adresserer de potentielle farer, der følger med avanceret teknologi.

Deltagerne vil få lejlighed til at lære, hvordan AI allerede forandrer vores verden, og hvordan de kan integrere AI-løsninger i deres daglige liv og arbejde for at opnå maksimal fordel.

"Højdepunkterne ved konferencen inkluderer oplæg fra førende eksperter inden for AI-feltet, paneldebatter, og ikke mindst, muligheden for at stille direkte spørgsmål til oplægsholderne,” fortæller Mikael Rieck Kousgaard.

Konferencen er designet til at fremme en åben dialog mellem eksperter og deltagerne, hvilket sikrer, at alle går fra konferencen med ny viden og praktiske råd, de kan anvende i praksis.

Oplægsholderne er udover Mikael Rieck Kousgaard, Morten Elm, Casper Rouchmann og Søren Risager.

”AI Konferencen er en unik mulighed for at forbinde sig med ligesindede individer og eksperter, som deler en passion for fremtidens teknologi og dens potentiale til at forbedre vores liv,” fortæller Mikael Rieck Kousgaard.

Alt overskud fra konferencen vil ubeskåret gå til velgørenhed gennem Rotary foundation.

Find mere information om konferencen – KLIK HER

Del