Stor interesse fra især det grå guld

Hver af de seks nye boliger bliver på 90 kvadratmeter og alle boliger bygges til udlejning.

Stor interesse fra især det grå guld
Jim Rasmussen og Steen Jensen fra Svebølle Bolig Aps sammen med Steen Huusom fra Nybolig Kalundborg foran det nye byggeri i Svebølle. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Interessen for seks nye boliger på Højvangen i Svebølle er stor, især fra det grå guld som gerne vil flytte fra parcelhuset og til noget mindre.

Lige nu er der godt gang i byggeriet af tre rækkehuse med i alt seks boliger på Højvangen i Svebølle.

Boligerne opføres lige op ad parkeringspladsen til Svebøllehallen og nybyggeriet kommer på den måde til at ligge lige i centrum af byen.

Hver af de seks nye boliger bliver på 90 kvadratmeter og alle boliger bygges til udlejning.

Det er Jim Rasmussen og Steen Jensen fra Svebølle Bolig Aps som står bag opførelsen af de seks nye boliger og det er byggefirmaet Milton Huse som skal opføre de nye rækkehuse.

Allerede nu er interessen stor for de nye boliger og der er flere som er klar til at skrive på lejekontrakten.

”Vi har oplevet en stor interesse for de nye boliger og derfor har vi lavet et samarbejde med Steen Huusom fra Nybolig Kalundborg som står for udlejningen. Fidusen er, at Steen så kan sælge de huse for dem som gerne vil bo til leje her, det er den synergieffekt der gerne skulle være,” fortæller Steen Jensen.

To er klar til at skrive på lejekontrakten og så arbejder vi lige nu med tre andre, så interessen er stor, især fra folk her i lokalsamfundet og som gerne vil have solgt deres hus og flytte til noget mindre” fortæller Steen Huusom, og fortsætter,

”Vi oplever stor interesse fra det grå guld som gerne vil flytte fra deres store parcelhus og til noget mindre og så er det egentligt lige meget om det er en lejebolig, en andelsbolig eller en ejerbolig, bare de kan finde den rigtige boligstørrelse, dvs. et plan og omkring 100 kvadratmeter og de sælger ikke deres hus før de har fundet det rigtige.”

De seks nye boliger i Svebølle bliver opvarmet med billig fjernvarme og er indflytningsklar med alle hvidevarer.

Del