Stor interesse for Munkesøhuse

Massiv interesse for byggeriet 'Munkesøhuse' i Kalundborg.

Stor interesse for Munkesøhuse
Over 700 har skrevet sig op til de 97 boliger, som AP Ejendomme opfører centralt i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen.

Kontakt@tv-kalundborg.dk   

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, oplever en massiv interesse for selskabets kommende boliger, Munkesøhuse, i Kalundborg. Over 700 har skrevet sig op til de 97 boliger, som AP Ejendomme opfører centralt i Kalundborg. Tæt på halvdelen af boligerne, der forventes endeligt opført i sommeren 2024, er allerede reserveret.

AP Ejendommes kommende 97 boliger i centrum af Kalundborg er godt på vej mod sit endelige mål, og interessen for at leje boligerne er stor, selvom det endnu ikke er muligt at få fremvist en prøvebolig. Da selskabet sammen med EDC Jesper Olsen i Kalundborg for nylig holdt udlejningspremiere for Munkesøhuse, mødte omkring 150 personer op for at få et bedre indblik i boligerne. 40 boliger er allerede reserveret, og 750 havde inden udlejningspremiereren skrevet sig op på interesselisten til Munkesøhuse.

Projektchef i AP Ejendomme, Michala Velin, glæder sig naturligvis over den massive interesse, som Munkesøhuse oplever.

Vi er naturligvis meget glade for den store interesse, som vi oplever for Munkesøhuse. Vi har fra start haft store forventninger til projektet, og den store interesse bekræfter os endnu en gang i, at det var den rigtige investeringsbeslutning, vi tog, da vi besluttede at opføre Munkesøhuse. Vi føler os overbeviste om, at stort set alle boligerne vil være udlejet, når de er klar til indflytning, siger Michala Velin, der forventer, at projektet er endeligt opført i juni næste år.

Moderne og tidssvarende boliger

Munkesøhuse-boligerne, der er tegnet af Arkitema, bliver fra 57-124 kvadratmeter og er fordelt på syv punkthuse med cirka 8.000 etagemeter bolig. Boligerne får altaner eller terrasse med udsigt over Klosterparken. Flere af dem har udsigt til vandet og den ikoniske fem-tårnede Vor Frue Kirke. I trappeopgangene bliver tidligere stengærder fra området brugt i knust form som et historisk tiltag.

Ifølge Michala Velin kommer Munkesøhuse, der bliver bygget af totalentreprenøren 5E Byg, til at understøtte et behov for moderne og tidssvarende boliger i Kalundborg Kommune.

Da vi valgte at investere i boliger i Kalundborg, var det blandt andet på grund af den rivende udvikling, som Kalundborg Kommune oplever. Flere og flere arbejdspladser og uddannelsespladser er kommet til Kalundborg. Dermed er der et øget behov for flere og mere moderne boliger i området, som kan være med til at få folk til at bosætte sig i kommunen. Vi er ikke i tvivl om, at boligerne vil understøtte den positive udvikling, som Kalundborg er inde i, fortæller Michala Velin.

Hos EDC Jesper Olsen, der står for udlejningen, forklarer ejendomsmægler MDE, Nanna Trebbien: Munkesøhuse har alt det, som moderne boliger skal have. Samtidig ligger boligerne rigtig godt både i forhold til natur og byliv. Det er noget, som appellerer til mange, og en medvirkende årsag til, at der er så stor interesse for boligerne. Som ejendomsmægler er det altid skønt, når der er så stor en interesse, som den vi ser med Munkesøhuse, og vi er overbeviste om, at den nuværende interesse vil fortsætte.”

Del