Stor forældreindsats i Hobitten

Der blev malet, bygget og repareret, ikke mindst blev der bygget et ude-lege-køkken.

Stor forældreindsats i Hobitten
Der har netop været Forældrearbejdsdag i dagpleje og børnehave Hobitten, hvor forældrene fik både repareret og bygget en masse til børnene. Privatfotos.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der har netop været Forældrearbejdsdag i dagpleje og børnehave Hobitten, hvor forældrene fik både repareret og bygget en masse til børnene.

På en forældrearbejdsdag i Hobitten, kom mange forældre forbi for båd at reparere og bygge diverse ting. Der blev malet, bygget og repareret, ikke mindst blev der bygget et ude-lege-køkken.

”Forældrene lagde fliser, der var doneret og byggede hele køkkenet på professionel vis – en hel utrolig indsats, som vi i Hobitten sætter virkelig stor pris på. Da børnene kom i børnehave mandagen efter, blev de helt overvældede. De havde længe ønsket sig et køkken, og nu var det der pludselig – og så oven i købet et stor og flot et, der indbyder til meget forskellig ’madlavning’. Der bliver i hvert fald bagt mange ’sandkager,” fortæller Berit Westi, der er leder i Hobitten Dagpleje og Børnehave, og fortsætter:

”Jeg synes, at vi skulle indvie køkkenet ved at købe pølser og brød til alle. De blev stegt på bålet, og indtaget med at glas dejligt saft - så det var en rigtig hyggelig dag.”

Berit Westi fortæller, at de i Hobitten er meget glade for at have så aktive forældre, der bakker op om den lille hyggelige børnehave, da det også er noget, der har stor betydning for børnene.

”De kan mærke den positive stemning, der gør dem endnu mere glade og trygge,” slutter Berit Westi af med at sige.

Del