Stor fangst af narkopåvirkede bilister og knallertkører

Stor fangst af narkopåvirkede bilister og knallertkører

Af Jens Nielsen

To bilister og en knallertkører, alle med for meget narko i blodet, blev standset af politiet mandag. De to i Kalundborg og en i Høng.

Mandag morgen Kl. 08.36 blev en 50-årig mand fra Kalundborg sigtet for narkokørsel, da han kom kørende på en knallert på Stationsvej i vestlig retning til trods for, at han var narkopåvirket. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve til sagen, som afgøres på et senere tidspunkt.

Kort før kl. 17 mandag eftermiddag standsede politiet en 38-årig mand fra Svebølle og sigtede ham for kørsel i narkotikapåvirket tilstand og uden førerret, da han kom kørende ad Sæbyvej i Høng i nordvestlig retning. Manden blev anholdt, fik udtaget en blodprøve og derefter løsladt. Sagerne afgøres, når resultatet er blodprøven, modtages af politiet.

Lige efter midnat blev den standsede politiet så en 29-årig mand fra Kalundborg, da han kom kørende på Bredgade, på trods af, at han var påvirket af narkotika og derudover var frakendt førerretten.

Den 29-årige blev sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand samt for kørsel i frakendelsestiden. Han fik udtaget en blodprøve til sagen, som afgøres på et senere tidspunkt, oplyser politiet.

Del