Stor donation til Carmen undervisning

”Nordea-fonden betaler for, at vi kan få udviklet digitalt og analogt undervisningsmateriale og så betaler de for 120 timers gratis undervisningsforløb for udskolingsklasser fra hele Vestsjælland"

Stor donation til Carmen undervisning
Mie Ellekilde, formidlings- og kommunikationschef ved Museum Vestsjælland, sammen med filialdirektør i Nordea Kalundborg, Heidi Broskov Sørensen, som på vegne af Nordea-fonden afleverede beviset på den flotte donation mandag formiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Museum fik mandag overrakt en stor donation fra Nordea-fonden. Pengene skal bruges til udvikling og gennemførelse af Carmenrelaterede undervisningsforløb.

Publikum strømmer til Kalundborg Museum for at opleve den store udstilling om Carmen Curlers.

Men det er ikke kun de voksne som skal opleve historien om Arne Bybjerg og erhvervseventyret Carmen.

Kalundborg Museums skoletjeneste vil tilbyde en række gratis undervisningsforløb målrettet udskolingen. og til det formål har Muesum Vestsjælland søgt om midler til projektet hos Nordea-fonden, og de synes så godt om ideen, at de har doneret hele 190.000 kroner.

Filialdirektør i Nordea Kalundborg, Heidi Broskov Sørensen, som på vegne af Nordea-fonden, afleverede beviset på den flotte donation mandag formiddag på Kalundborg Muesum.

”Nordea-fonden betaler for, at vi kan få udviklet digitalt og analogt undervisningsmateriale og så betaler de for 120 timers gratis undervisningsforløb for udskolingsklasser fra hele Vestsjælland, som kan komme til Kalundborg Museum det næste år, og få et indblik i Carmen Curlers udstillingen,” fortæller Mie Ellekilde, formidlings- og kommunikationschef hos Museum Vestsjælland, og fortsætter,

”Ideen er, at de skal arbejde med et dilemmabaseret rollespil, hvor det handler om kønsmønstre, hvad betød det, at kvinderne kom på arbejdsmarkedet, men også hele reklameuniverset, hvad betyder det at have sådan et produkt som skal sælges i hele verden, derfor skal eleverne lave markedsføring af forskellige produkter fra 60’erne.”

Del