Stop Spild Lokalt Kalundborg indgår sponsoraftale med OK

Konceptet er simpelt hos Stop Spild Lokalt Kalundborg. De frivillige kører rundt til supermarkeder og henter den mad, der er i overskud, og som ellers ville blive smidt ud.

Stop Spild Lokalt Kalundborg indgår sponsoraftale med OK
Stop Spild Lokalt Kalundborg har indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Stop Spild Lokalt Kalundborg har indgået en ny sponsoraftale med energiselskabet OK, som betyder, at bilister kan tilføre støtte til foreningen, når de tanker hos OK. Pengene skal gå til en bil til foreningen.

Konceptet er simpelt hos Stop Spild Lokalt Kalundborg. De frivillige kører rundt til supermarkeder og henter mad, som ellers ville være havnet i affaldscontaineren. Dernæst deler de maden ud gratis til brugere ved deres madoase i Kalundborg. Men foreningen kunne godt bruge en bil til, at hente maden fra supermarkederne i.

”I øjeblikket arbejder vi på at skrabe sammen til, at vi kan købe en afhentningsbil. Som det ser ud lige nu, bruger vores frivillige deres egen bil og brændstof, og det kunne jo bare være så dejligt, hvis foreningen fik en bil selv, som de kunne bruge i stedet for,” siger foreningens formand, Linda Kragh Strand.

Det er OKs kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OKs app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Mange foreninger benytter sig af aftalen med OK

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2.400 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Del