Stjernestunder for børnefamilien

Det er anderledes musikoplevelser i særklasse, der kommer til Kalundborg i 2022.

 

Stjernestunder for børnefamilien Allerede i januar kommer ”Kaya og Ole” til Kalundborg og synger dejlige børnesange.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der er al mulig god grund til at tage familien under armen og nyde den gode musik, når vinterens og forårets familiekoncerter holdes på Musisk Skole i Kalundborg. 

Søren Vind, som arrangerer koncerterne fortæller, at det er anderledes musikoplevelser i særklasse, der kommer til Kalundborg i 2022.

”Det er anderledes musikoplevelser i absolut topklasse. Hele programmet er klar, og billetsalget er nu åbent. Måske en idé til mandelgaven,” siger Søren Vind.

Allerede i januar kommer ”Kaya og Ole”: ”Selvom vi ikke længere er på Morgensang på DR, vil vi rigtig gerne synge for jer i Kalundborg, så vi har rystet posen med dejlige børnesange og har valgt vores største favoritter,” fortæller Kaya.

”Tikke Takke” er et helt nyt band, som kommer til marts. De er mestre i at få familien ud på dansegulvet, og har lavet nogle helt nye ”klassikere” for børn. En anden ny musikgruppe spoler tiden tilbage til dengang, mor var dreng, hvor børn kastede med makrelmadder, cyklede med fødderne på styret, og tørrede smadrede æg op med naboens hund. 

”Ja, vi laver en lystig koncert, som er sådan en slags Orla Frøsnapper i et Ole Lund Kirkegaard univers årgang 2022 fra ”Tubalupa Band”. Vi spillede i Den 8. Himmel i sommer, og nu kommer vi til byen igen,” fortæller Anders Ringgaard

Benita Haastrup og ”DrumDrum” har spillet på de store scener og festivaler rundt om i verden, og har vundet en pris for bedste børnejazz. Det er ’jazz for kids’ i særklasse. Cirkeline dukker også op på Musisk Skole. Eller i hvert fald Moussa Diallo med sit band og sin Cirkeline-koncert. Moussa Diallo har lavet musikken til filmen Cirkeline og Coco rejser til Afrika, og det er de skønne sange herfra, koncerten indeholder.

Billetter kan købes på kalundborgbib.dk.

Del