Stemningsfuld jazz og viser på svensk

En unik mulighed for at høre jazzsangerinden, Cathrine Legardh i en stemningsfyldt hyldest til svenske Monica Zetterlund.

Stemningsfuld jazz og viser på svensk

Af Jens Nielsen

Kalundborg Blues- og Jazzclub glæder sig til at præsentere den fremragende sangerinde Cathrine Legardh fredag den 5. november kl. 20:00 på Postgaarden.

På fredag d. 5. november er der en unik mulighed for at høre jazzsangerinden, Cathrine Legardh i en stemningsfyldt hyldest til svenske jazzikon Monica Zetterlund.

Det bliver en varm, udadvendt, humoristisk, inderlig og hårrejsende koncert på såvel dansk som på klingende svensk, lover Kalundborg Blues- og Jazzclub, som er arrangør af koncerten.

Repertoiret er et udpluk af Monicas mange og alsidige musikperler – nogle mere kendte end andre.

Koncerten rummer således både folke- og revyviser samt jazzstandarder oversat til svensk.

Line up, Cathine Legardh – Vokal, Jacob Christoffersen – Piano og Jesper Thom – Kontrabas.

”I foråret 2020 var jeg så heldig at høre denne vidunderlige trio i Holbæk Jazzklub – den eneste koncert, det lykkedes for mig at overvære i den vanskelige coronastart. Men jeg var heldig, at det var disse tre kunstnere – det var en stor oplevelse – de er alle tre suveræne udøvere, og jeg glæder mig rigtig meget til at præsentere trioen i Kalundborg,” siger Dorte Birch, formand for Kalundborg Blues- og Jazzclub.

Billetsalg:   Alfa Optik - Kordilgade 35 – Kalundborg. Billetter kan også købes på Mobil Pay  75059, Herefter ligger billetter klar ved indgang eller sendes via mail

Del