Stark udvider med jagttøj og pæne jakkesæt

Tøj til jægere er en del af det nye tøj som allerede er klar til salg hos Stark Kalundborg. Det er jagttøj til både kvinder og mænd af mærket Seeland

Stark udvider med jagttøj og pæne jakkesæt
Trine Raun, butikschef hos Stark Kalundborg, viser her noget af det nye Seeland jagttøj som forretningen nu sælger. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stark Kalundborg har i mange år leveret arbejdstøj til mange firmaer, nu udvides afdelingen for profiltøj.

Arbejdstøj til stort set alle typer håndværkere har i mange år været på hylderne hos Stark Kalundborg. Nu udvides afdelingen for profiltøj, så der fremover også kan købes både jagttøj, flotte kjoler og pæne jakkesæt.

”Flere af vores leverandører af arbejdstøj har faktisk også en professionel serie af businesstøj og det er et marked som vi fremover vil satse rigtigt meget på, derfor er vi i gang med at indrette et helt nyt showrum til netop disse varer,” fortæller Jens Erling Riise Larsen, direktør i Stark Kalundborg.

Tøj til jægere er en del af det nye tøj som allerede er klar til salg hos Stark Kalundborg. Det er jagttøj til både kvinder og mænd af mærket Seeland, som i følge Jens Erling Riise Larsen hører til i den bedre ende af beklædning til jægere.

”Mange af vores kunder går på jagt, så kan vi jo lige så godt sælge dem tøjet når der nu ikke findes en outdoorbutik i byen,” siger Jens Erling Riise Larsen.

Seeland har jagttøj, der passer til alle former for jagt og outdooraktiviteter. Det er gældende for alt lige fra en snigende pürschjagt til eksempelvis klapjagt og småvildtjagt.

Stark Kalundborg har planer om at afholde såkaldte 'beklædningsaftener' to gange om året, oplyser Trine Raun, butikschef hos Stark Kalundborg.

Del