Stark Kalundborg inviterer til bilvask, demo og gode tilbud

To friske eventpiger stiller op med børste og vandslange, klar til at vaske biler, og så er der lavet aftale med en DJ som skal få stemningen endnu mere i vejret med masser af god musik.

Stark Kalundborg inviterer til bilvask, demo og gode tilbud
Butikschef hos Stark Kalundborg, Tina Raun , har arrangeret en eventdag med masser af gode tilbud, eventpiger og pølser fra pølsevognen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To friske eventpiger er klar til at vaske biler i et par timer, der vil være demo af værktøj og arbejdstøj og så bydes der på pølser fra pølsevognen når Stark Kalundborg inviterer til bilvask og demo torsdag d. 30. juni fra kl. 11-15.

Håndværkere og gør-det-selv folk er inviteret til en spændende event dag hos Stark Kalundborg på Nørre Allé, torsdag d. 30. juni hvor en række leverandører stiller op med masser af gode tilbud og viden om deres produkter, det er alt fra værktøj til arbejdstøj og S&S Bilhus stiller op med et par voldsomme RAM firhjulstrækkere.

Men ud over gode tilbud er der også mulighed for at få vasket firmabilen. To friske eventpiger stiller op med børste og vandslange, klar til at vaske biler, og så er der lavet aftale med en DJ som skal få stemningen endnu mere i vejret med masser af god musik.

”Vi giver den max gas den dag, vi går all-in på larm, eventpiger og gode tilbud,” fortæller Trine Raun, butikschef hos Stark Kalundborg.

Stark Kalundborg sørger også for at alle kan få stillet sulten, der er hyret en pølsevogn som serverer varme grillede pølser.

Det er konsulenter fra Makita, Dewalt, Bosch, Carhartt, Engel, FF Tool, Capello, Plus Hegn samt S&S Bilhus, som torsdag d. 30. juni stiller op hos Stark Kalundborg.

”Jeg har lavet et tilsvarende arrangement mens jeg var i København og det blev en kæmpe succes, så det håber jeg også det gør her, jeg glæder mig,” siger Tina Raun.

Del